36.4 C
Constanța
joi, 20 iunie 2024

Străzile pe care se distribuie, în satul Schitu pubele galbene (pentru deșeuri reciclabile) și negre (pentru deșeuri reziduale)

spot_img

Trebuie citit

𝐌𝐈𝐄𝐑𝐂𝐔𝐑𝐈 – 𝟐𝟏.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟐- 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐏𝐚𝐥𝐭𝐢𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐒̗𝐜𝐨𝐥𝐢𝐢, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐑𝐚𝐝𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐬̗𝐢 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐕𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫.

În situația în care angajații Polaris nu reușesc să distribuie toate pubelele planificate într-o anumită zi, distribuția va continua în ziua următoare.

Vă rugăm să urmăriți pagina noastră de Facebook, precum și pagina Primăriei Costinești, pentru a fi la curent cu programul de distribuire a pubelelor.

Persoanele care nu sunt acasă pentru a prelua pubela, pot veni la sediul nostru din str. Tineretului, nr. 16, Costinești, pentru a o ridica. Vă rugăm să aveți în vedere că pubela se ridică în baza cărții de identitate și a actului de proprietate. Informații suplimentare la telefon 0728 281 689.

Persoanele care locuiesc în satul Schitu vor primi împreună cu pubelele și un pliant informativ (ghid pentru colectarea separată a deșeurilor) în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care se depozitează în fiecare pubelă. Tot în pliant este menționat și programul de colectare a deșeurilor reziduale și reciclabile pentru satele Costinești și Schitu.

Pubelele vor fi scoase în fața porții și vor fi ridicate în zilele menționate pe pliant.

Colectarea separată începe de acasă! Vă rugăm să nu amestecați deșeurile reziduale cu cele reciclabile. În pubela galbenă se depozitează numai deșeuri reciclabile din plastic, hârtie/ carton și metal. În pubela neagră se depozitează numai deșeuri reziduale, deșeuri care nu se pot recicla. Presați / tăiați/ striviți deșeurile din ambalaje înainte de a le depune în pubela galbenă, în acest mod se folosește la maxim capacitatea pubelei.

Deșeurile se biodegradează foarte greu, unele dintre ele nu se degradează niciodată. Colectăm separat și astfel reducem cantitatea de deșeuri care ajunge la groapa de gunoi și implicit ne protejăm sănătatea și mediul înconjurător.

Este interzisă amestecarea deșeurilor, abandonarea și depozitarea acestora în afara spațiilor special amenajate, conform Legii nr. 211/2011.

POLARIS M HOLDING

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri