17.4 C
Constanța
duminică, 19 mai 2024

În Primăria Constanța domnește incompetența

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Nefiresc de multe Proiecte de Hotărâre inițiate de primarul municipiului Constanța au fost declarate nelegale de către Instituția Prefectului, deși ”specialiștii” din primărie sunt ferm convinși că și-au făcut treaba ca la carte. (…)

Nici Regulamentul Parcărilor nu se simte foarte bine. A fost deja atacat în instanță. Având în vedere că există persoane care nu pot folosi telefonul mobil, din diverse motive, iar parcometrele promise de primar nu mai vin, se pune, și în cazul acestui regulament, problema discriminării, pe lângă multe altele.

Erorile astea se întâmplă pe banii și pe timpul nostru. Constanța are nevoie de regulamente, dar ele trebuie întocmite de oameni competenți, care cunosc legea și problemele cetățenilor. Noi, însă, avem un city manager care spune că ”singura opinie juridică care contează pentru mine e a mea” și un primar care își pune dopuri în urechi când vine vorba de necesitățile locuitorilor.

Dacă luăm în calcul și greșeala făcută de proiectantul care a depus la ISU Dobrogea documente întocmite greșit pentru reabilitarea Spitalului de Boli Infecțioase, motiv pentru care a primit aviz negativ, ceea ce înseamnă timp pierdut, înțelegem că avem de-a face cu o echipă de ageamii. (…)

Constanța arată jalnic, Și așa va arăta multă vreme de acum înainte, pentru că în Primăria Constanța domnește incompetența. Nu există consecvență, nu există profesionalism, nu există viziune, mobilizare și implicare. Există doar aroganță, ambiții și încrâncenare.

Plătim din banii noștri niște personaje care fac erori pe bandă rulantă și care au creat haos în tot orașul. Nu sunt patru ani pierduți, ci sunt patru ani în care Constanța se scufundă, iar timpul ăsta nu-l vom mai putea recupera niciodată.

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri