-1.6 C
Constanța
duminică, 29 ianuarie 2023

Clarificări geostrategice

spot_img

Trebuie citit

După măreața și incomensurabila victorie repurtată de ucrainenii lui Zeky la Mariupol, în care trupele Azov s-au predat victorios împotriva medievalei armate a invadatorului rus îmbibat de mahorcă ieftină și votcă tare, care mănâncă doar caviar până la cufureală – că altceva nu mai are din cauza sancțiunilor UE – și care e spălat pe creier de propaganda gregară și are tendințe spre viol și suicid, NATO poate sta liniștită. Sfârșitul războiului e aproape.

Acum, că v-am explicat și cum stă treaba cu războiul, putem trece la ale noastre. Ale noastre, dar legate tot de invadatorul rus, acest Putin care „ne scumpește motorina”, întrerupe femeile din lăuzie și ne lovește la creșterea economică mai abitir decât Roborul. Pervers rău, Putin ăsta! După ce, acum două zile, știrile anunțau că a intrat în operația de cancer – aia pe care i-au prezis-o Occidentul și presa imparțială, bă, nene, a doua zi, era pe picioare, vesel și ferice, pus pe declarații la nu știu ce spanac de manifestare internațională. Frăție, eu nu știu ce doctori s-au ocupat de ăsta, că într-o noapte l-au operat de cancer la un testicul și l-au recuperat de, dacă te uitai atent la privirile ghidușe și ocheadele pe care le arunca doamnelor, aveai impresia că parcă ar încerca o partidă de sex post operator. Nu știu, nene, cum au făcut medicii ăia și care au fost ei, dar l-au vindecat mai repede decât te-ai vindeca de gâlci cu tratamente clasice de tamponare a zonei inflamate cu albastru de metilen ori glicerină boraxată.

În fine, necunoscute sunt căile medicinei. Cert este că, după cancerul vindecat miraculos, Putin are o altă problemă, care ne lasă impresia că nici treaba cu sexul nu îi prea iese. Zice o americancă din asta, de a fost nu știu ce băgător de seamă în administrația Trump, că Putin, dacă te apropii de el, are „un miros ciudat”, „de prea curat”, politiciana zicând că e de parcă ar face niște băi speciale?! Declarația lasă să se înțeleagă ideea că nu e bun nici de împerechere, că mirosul ăla de glicerină și mult prea curat cam omoară libidoul la doamne, iar Putin, la vârsta lui, nu știe sex de la distanță, pe computer ori telefon. În acest context, eu am priceput așa: Putin, nu poate bea, că are problema cu cancerul care, deși vindecat miraculos, impune, totuși, un anumit regim alimentar și nu poate face sex, că fug femeile de el pentru că este prea curat. Așa stând lucrurile, omul nu prea are cum să își umple timpul, că sex nema, băutură nexam, tutun niet și, ca să nu se plictisească, a invadat Ucraina!?

Haideți, fiți sinceri și recunoașteți că explic lucrurile mult mai bine decât propaganda oficială! Ăștia nici nu miros conotațiile!

Silviu MOLNAR

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri