14.4 C
Constanța
duminică, 14 aprilie 2024

Cum un tembel ajuns prefect a permis moartea unui campion

spot_img

Trebuie citit

Se pare că numitul clan al lui Bulai a penetrat adânc USR și acum încearcă să ne penetreze și pe noi, din toate pozițiile, jignindu-ne inteligența.

Duminică a fost rândul unui Leonard Bulai, prefect de Bacău. Tot USR – nici nu contează dacă e rudă cu celălalt specimen, dar nu poate fi o coincidență. A intrat la România TV, să explice cum a fost posibil ca, pe un cod roșu de ploi și inundații, să se țină totuși la el în județ o etapă de raliu off road, în care a murit înecat, luat de viitură, un campion național.

Și, ce-a găsit ipochimenul să răspundă, în loc să spună că regretă, că se face o anchetă și cei vinovați – inclusiv EL, eventual – vor plăti? Că autorizația era dată de mai demult și că organizatorii… și-au asumat riscurile!!?! Tembelul părea să nu știe despe existența PRIN LEGE a Comandamentului pentru Situații de Urgență, din care DE DREPT face parte, și care poate dispune măsuri EXCEPȚIONALE, în situații excepționale, de la oprirea circulației rutiere în oraș (darămite pe albia unui râu!), până la interzicerea ieșirii oamenilor din case, la o adică. Dacă era cutremur, se mai ținea cursa, doar pentru că autorizația fusese deja emisă?!

Cu un cinism demn de un membru USR, practic a afirmat că „shit happens”. Dacă un prefect PSD sau un ministru (ca Rus, cum s-a întâmplat) debita o asemenea tâmpenie, vuia strada. Așa, probabil că premierul făcut dintr-un tricou vechi de rocker, Cîțu (apropo, e de porc să porți tricou cu Metallica și șapcă Foo Fighters…) nu-l va demite, să nu-l supere iar pe „partner in crime” Dan Barna. Un om a murit dintr-o tâmpenie – nu l-a luat viitura din casă, a mers pe mâna organizatorilor, mânat și de o inconștiență specifică sporturilor extreme, dat ALȚII, mai sănătoși la cap, nu trebuia să-l lase. Dar – la dracu’ – coaliția blestemului României trebuie să meargă mai departe.

O merităm. O majoritate relativă a votat ca un imbecil ca cel de la Bacău să ajungă prefect al județului. Eventually.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri