18.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

Lungoci: Îi îndemn pe constănțeni să facă economie, dar nu accept să li se impună limite sau sancțiuni!

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța, nu s-am opus și nu se opune economisirii energiei electrice. Nu acceptă, însă, ideea că românii trebuie forțați să facă așa ceva!

“Am apucat perioada în care rămâneam pe întuneric, în case, încă de la ora 22.00. Când bebelușii erau alăptați pe întuneric și schimbați de scutece la lumina lumânării, a lanternei sau chiar a lămpii!

Când orbecăiam pentru a ajunge din sufragerie în dormitor! Când ne strângeam în fața televizorului, în speranța că vom apuca să vedem, totuși, un film până se va întrerupe curentul electric!

Când mai puneam o haină pe noi, iar mamele ne puneau totoși împletiți în picioare când urcam în pat. Motivul? Să nu degerăm în apartamentele neîncălzite, pentru că autoritățile comuniste limitau consumul de gaze naturale! 

România este singura țară europeană care a suportat coșmarul întreruperilor deliberate de energie electrică și gaze naturale. Nici măcar celelalte state din blocul comunist nu au trecut prin această experiență nefericită.

Nu vreau să ne reîntoarcem la acele vremuri! La Revoluție au murit români pentru ca eu și dumneavoastră să putem avea libertatea de a ne autodetermina propria viață!

PSD a susținut tot timpul consumul cumpătat de energie și am convingerea că românii vor fi responsabili în primul rând că este vorba de banii lor. Nu e nevoie să le spună cineva să stingă becul sau televizorul. Indiferent ce funcție ocupă și din ce partid provine! 

Cei care își propun să reducă facturile o vor face și fără să le spună premierul, guvernul, ministrul de resort sau reprezentanții formațiunilor politice din Parlament!

Îi îndemn pe constănțeni să facă economie, dar nu accept să li se impună limite sau sancțiuni!

Ar fi prea mult pentru o țară care a stat pe întuneric, la propriu, peste 50 de ani!”, a transmis Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța.         

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri