18.4 C
Constanța
duminică, 19 mai 2024

Polaris M Holding continuă să distribuie pubele galbene și negre în satul Schitu

spot_img

Trebuie citit

spot_img

𝐉𝐨𝐢, 𝟐𝟐.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟐, se distribuie pubele galbene (pentru deșeuri reciclabile) și negre (pentru deșeuri reziduale) pe:

  • 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐕𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐧𝐚𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐂𝐢𝐨𝐜𝐚̂𝐫𝐥𝐢𝐞𝐢, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐏𝐫𝐢𝐯𝐢𝐠𝐡𝐞𝐭𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐈𝐬𝐥𝐚𝐳𝐮𝐥𝐮𝐢.

În situația în care angajații Polaris nu reușesc să distribuie toate pubelele planificate într-o anumită zi, distribuția va continua în ziua următoare.

Vă rugăm sa urmăriți pagina noastră de Facebook, precum și pagina Primăriei Costinești, pentru a fi la curent cu programul de distribuire a pubelelor.

Persoanele care nu sunt acasă pentru a prelua pubela, pot veni la sediul nostru din str. Tineretului, nr. 16, Costinești, pentru a o ridica. Vă rugăm să aveți în vedere că pubela se ridică în baza cărții de identitate și a actului de proprietate. Informații suplimentare la telefon 𝟎𝟕𝟐𝟖 𝟐𝟖𝟏 𝟔𝟖𝟗.

Persoanele care locuiesc în satul Schitu vor primi împreună cu pubelele și un pliant informativ (ghid pentru colectarea separată a deșeurilor) în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care se depozitează în fiecare pubelă. Tot în pliant este menționat și programul de colectare a deșeurilor reziduale și reciclabile pentru satele Costinești și Schitu.

Pubelele vor fi scoase în fața porții și vor fi ridicate în zilele menționate pe pliant.

Colectarea separată începe de acasa! Vă rugăm să nu amestecați deșeurile menajere cu cele reciclabile. În pubela galbenă se depozitează numai deșeuri reciclabile din plastic, hârtie/ carton și metal.

În pubela neagră se depozitează deșeuri reziduale, care nu se pot recicla. Presați / tăiați/ striviți deșeurile din ambalaje înainte de a le depune în pubela galbenă, în acest mod se folosește la maxim capacitatea pubelei.

Deșeurile se biodegradează foarte greu, unele dintre ele nu se degradează niciodată. Colectăm separat și astfel reducem cantitatea de deșeuri care ajunge la groapa de gunoi și implicit ne protejăm sănătatea și mediul înconjurător. Este interzisă amestecarea deșeurilor, abandonarea și depozitarea acestora în afara spațiilor special amenajate, conform Legii nr. 211/2011!

POLARIS M HOLDING

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri