30.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Huțucă, mut ca o lebădă

spot_img

Trebuie citit

Într-o tăcere care nu are, din păcate, nimic poetic sau filosofic în ea, ci dimpotrivă, ceva malign, s-a afundat de vreo doi ani și PNL Constanța.

Liberalii au căzut în „tăceri fără ieșire”, spre deosebire de partenerii și adversarii politici, mai curajoși din acest punct de vedere.

PSD Constanța, de pildă, a organizat o conferință de presă în care a prezentat bilanțul anului 2022. A făcut-o în decembrie, cu Felix Stroe la prezidiu, alături de aproape zece lideri ai partidului. A fost o conferință în care jurnaliștii au pus și întrebări incomode, la care au primit răspuns, dar care a oferit și prilejul unor discuții informale. Așa se face presă – unele informații se află și din astfel de discuții. Ba chiar cele mai importante, aș spune, dar ce este off the record rămâne așa. E o regulă de aur a jurnalismului.

Singurul mare partid care nu a organizat o astfel de conferință este PNL, deși deține atât Prefectura Constanța, Consiliul Județean, cât și Primăria Constanța. Președintele Bogdan Huțucă avea și are datoria morală față de cei care l-au ales de a veni în fața presei (…)

De fapt, în ultimii doi ani de zile, liderul PNL nu a organizat nicio conferință de presă!

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri