15.4 C
Constanța
vineri, 23 februarie 2024

Alexandru Andrieș, în Club Doors Constanţa

spot_img

Trebuie citit

Iubitorii muzicii folk sunt rugaţi să nu lipsească la concertul caritabil susţinut de Alexandru Andrieş & Friends, duminică 26 februarie 2023, orele 19.00, în Club Doors Constanţa.
Promitem că va fi o seară plină de muzică bună, melodii care ne vin în minte la tot pasul,care vă vor răpi un zâmbet, o să cântaţi si o să deveniţi melancolici.
Alexandru Andrieș este un cântăreț de blues / jazz / folk, arhitect, scriitor, poet, traducător, pictor și grafician.
Concertul din 26 februarie 2023 va veni în sprijinul campaniei „Music for Autism”.
Toate fondurile strânse se vor îndrepta către campania „Music for Autism”, prin care ne propunem demararea noilor proiecte din cadrul Centrelor Şcolare pentru Educaţie Incluzivă Constanţa (achiziţionarea unor materiale didactice necesare terapiilor copiilor cu dizabilităţi), realizarea grădinii senzoriale din cadrul CȘEI „Albatros” Constanța și reabilitarea terenurilor de sport.
10 ani de campanie, peste 60 de concerte susținute de artiști români, 5 beneficiari, 5 inaugurări, mai multe dotări și achiziții de materiale didactice și terapeutice.
MUSIC FOR AUTISM
Timp de zece ani, nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk-pop s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei. “Music For Autism” a fost sprijinită prin concertele caritabile susținute de VAMA, Loredana Groza & Nadir, Vița de Vie, Cargo, Timpuri Noi, Berti Barbera & Nicu Patoi, Florin Chilian, Ada Milea, Desant, White Walls, Mihai Mărgineanu, Proconsul, Celelalte Cuvinte, Cargo, The R.O.C.K.
( Tribute AC/DC), CTC, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Emeric Imre, The Model, Zdob și Zdub, Ionuț Micu & Adrian Naidin, Taxi, Phoenix, Provincialii, etc.
Campania “Music for Autism”, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism și alte dizabilități, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.
Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă – contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri