30.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Nu are cine să se revolte pentru că nu mai existăm

spot_img

Trebuie citit

Să nu ne facem iluzii prea mari! Se așteaptă o revoltă populară, nu va fi.

Uitați-vă cât de mulți sunt cei care susțin această guvernare toxică, chiar cu pierderi majore personale. Pe de altă parte, o revoltă care să dărâme acest regim ar însemna o revoluție, fapt cu totul improbabil, pentru că așa ceva ar pune în discuție foarte multe lucruri, inclusiv cele care leagă marile căpușe, a se citi marile puteri de bogățiile acestei țări.

O revoluție în țara în care americanii au o grămadă de soldați ar pune în discuție chiar integritatea lor, ceea ce este extrem de periculos. În acest moment o mișcare în stradă nu poate avea ca obiect măști și pandemie ci numai alungarea în totalitate de la cârmă a trădătorilor de neam și țară. Ori eu nu am auzit astfel de teze. Pe de altă parte, o schimbare măcar cu iz democratic ar trebui să aibă în spate un partid, ori în acest moment nu există NICIUNUL care să aibă în vedere interesele acestei țări. Ca atare, o mișcare, chiar dacă va fi, este controlată mai mult sau mai puțin discret de servicii și totul va intra în zăgazuri.

Sigur, apele se adună și, încet, încet, partidele din această coaliție vor trebui să răspundă. Cui? Rămâne de văzut. PSD – partid vândut intereselor străine României nu poate fi luat în calcul nici măcar pentru viitor, admițând că ar putea veni cineva care să renunțe la toate chipurile de securiști și falși gânditori politici. S-a terminat, este un partid care și-a trădat electoratul, și-a omorât politic valorile, este un partid care așteaptă să-i pice în poală guvernarea, un partid care întreabă dacă sunt moi posmagii. Nu sunt, PSD pleacă în istorie în mod stupid, idiot, așa cum sunt mulți dintre conducătorii săi, nu numai de acum. În clipa în care Năstase a decis transferul de putere de la Centru către județe a fost evident că era doar o chestiune de timp până vom vedea din partea sa în Parlament inși fără cultură, analfabeți, indivizi certați cu Legea. Așadar, judecați-l pe Ciolacu prin prisma erorilor majore ale lui Năstase. După dispariția sa de pe scena politică va începe dezastrul și în coaliția asta mizerabilă. Locul stângii va trebui ocupat de către cineva.Verzii stau degeaba, au făcut importuri pesediste care nu pot sau nu sunt lăsate să se exprime. Verzii nu există, sunt perfect inutili într-o țară care nu are niciun respect față de natură. Este ceva contra naturii, dar noi suntem specialiști la asta.Va apărea un partid de stânga? Nu știu.

Eu personal aștept un partid care să pedepsească trădarea națională, să naționalizeze averea, câtă a mai rămas, a acestei țări și care să pună la muncă de-adevăratelea pe români. Nu exclud nici plecarea din UE, nu exclud nicio măsură care ar readuce demnitatea acestui popor și ar redimensiona relația cu UE și NATO. Suntem o țară mare, bogată și cu un trecut chiar dacă ascuns, fabulos. Din păcate pare sau chiar este o țară în care românii sunt chiriași. Se dovedește că oameni, români, sunt omorâți în spitale și noi tăcem? De fapt, nici nu are cine să vorbească, nu are cine să se revolte pentru că noi nu mai existăm.

Să nu vă mirați dacă în zilele următoare nu se va petrece nimic din ceea ce se clamează pe fb sau se așteaptă măcar de către unii dintre noi. Trebuie pornit totul de la zero, înființat un partid, susținut la alegerile viitoare, dacă nu cumva, până atunci, cei care vor citi Suflete moarte de Gogol vor realiza că acțiunea se petrece nu în Rusia ci în România.

Mihai MĂLAIMARE

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri