7.4 C
Constanța
miercuri, 29 noiembrie 2023

PUSL Constanţa a înfiinţat două filiale ale partidului la Năvodari şi Medgidia

spot_img

Trebuie citit

PUSL Constanţa a înfiinţat două noi filiale în judeţ, la Năvodari şi la Medgidia. Două echipe conduse de preşedintele organizaţiei judeţene PUSL Constanţa, Florentin Chiforeanu şi preşedintele organizaţiei municipale PUSL Constanţa, Gihan Eserghep, au pornit la drum şi au făcut două escale în aceste două oraşe.

„Am înfiinţat filiala orașului Năvodari. O grămadă de oameni inimoși. Lângă mine a fost Bogdan Lazăr, șeful filialei Năvodari. El este mai timid. Din acest moment începe activitatea. Filiala are 22 de membri. Nu avem un target ca număr de membri. Vrem să obținem 6 la sută în fiecare localitate și în ansamblu pe județ. Există oameni dornici să intre în partid. Deocamdată, în afară de mine, absolut toți membri acestui partid sunt oameni noi în politică”, a declarat Florentin Chiforeanu.

După oprirea de la Năvodari, caravana PUSL Constanţa a ajuns la Medgidia, unde de asemenea s-a înfiinţat o nouă filială. Florentin Chiforeanu a explicat în câteva fraze că în Medgidia doar tinerii pot produce schimbări majore.

„Ne mărim echipa în județ. Acelaşi lucru pe care l-am făcut la Năvodari, l-am făcut şi la Medgidia. Este un oraş care are nevoie de o astfel de filială. În primul rând tinerii sunt schimbarea şi aici, în Medgidia, există foarte mulţi tineri care se implică. Avem aşteptări mari de la ei. Pe de altă parte tot dăm vina pe perioada comunistă pe care unii dintre noi am mai prins-o. Dăm vina pe gândirea formată în acea perioadă, o gândire păguboasă. Văd oameni în jur de 40 de ani formaţi în noua etapă socială care nu au o moralitate tocmai ridicată. Nu ne rămâne decât varianta tinerilor”.

„În Medgidia trebuie să existe mai multe locuri de muncă. Trebuie să se mărească parcul industrial de care Medgidia beneficiază la această oră. Spre deosebire de oraşul Constanţa, fiind singura localitate din judeţul Constanţa în care s-a construit o fabrică de la zero după Revoluţie, Medgidia beneficiază de fabrica de amidon. Sunt investitori privaţi, dar sunt investiţii. Să nu uităm că acel canal face legătura până sus la Marea Nordului. În ultimii ani s-au format unele locuri de joacă, dar în multe parcuri este nevoie de repararea acestor locuri de joacă pentru că sunt periculoase pentru copii. Este nevoie de infrastructură, iar orice schimbare este benefică pentru locuitorii acestui oraş”, a arătat Gihan Eserghep.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri