18.4 C
Constanța
duminică, 19 mai 2024

Campania „AUR te aude!” continuă printre cetățenii județului Constanța

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Parlamentarii AUR își petrec vacanța printre cetățenii păcăliți de 32 de ani de către partidele „istorice”. „Istorice” prin faptul că AUR îi va trimite la colțul rușinii.

Voi continua să fiu prezent în mijlocul românilor, turcilor, tătarilor, ruşilor-lipoveni, grecilor, rromilor și alte minorități, spre a afla de la firul ierbii problemele cu care se confruntă aceștia.

Cu tristețe vă mărturisesc că cea mai grea apăsare pe care am simțit-o în mijlocul lor este de natură economică în urma crizei energetice declanșate de această Coaliție de Guvernare Antiromânească. Chiar dacă suntem doar 40 de parlamentari AUR, noi vom continua să blocăm toate proiectele antinaționale, să oferim soluții la actuala criză, cu speranța că, în al 13-lea ceas guvernanții vor acționa în interes național și vor privi către popor.

Săptămâna trecută, Germania a redeschis 16 termocentrale pe cărbune. În antiteză, sinistrul Virgil Popescu, susținut de PNL, PSD, UDMR, USR și grupul celor 17 minorități continuă să ducă la îndeplinire sinucigașul plan stabilit de asasinii economici din exteriorul țării, respectiv închiderea unităților de producere a energiei electrice pe cărbune.

Numai împreună vom reuși sa trasăm o nouă direcție de dezvoltare economică! Numai împreună vom reuși să trimitem acești hoți și trădători acolo unde le este locul!

Deputat Dumitru Viorel FOCȘA

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri