7.4 C
Constanța
miercuri, 29 noiembrie 2023

Vergil Chițac în campania electorală: „În mod inexplicabil unele străzi au devenit cu sens unic”. Ajuns primar, înființează noi sensuri unice

spot_img

Trebuie citit

Primăria Constanța înființează noi sensuri unice pentru a crea locuri de parcare lângă borduri, deși în campania electorală actualul primar critica înființarea de sensuri unice fără noimă.

În campanie, primarul Vergil Chițac critica sensurile unice.

„Deci Constanța se confruntă în momentul de față cu congestie în trafic. Nu mai vorbesc vara, când sezonul estival este în toi, deși anul acesta… mă rog, din cauza coronavirusului, a acestei crize sanitare, turismul a fost afectat. Bun. Sigur că măsurile care s-au luat au fost aberante: și cu giratoriile făcute, într-adevăr, pentru unele supermarketuri, dar și altele… mă rog, în mod inexplicabil unele străzi au devenit cu sens unic. Adică nu a existat o concepție generală asupra traficului. S-au luat măsuri locale, punctuale, fără să se vadă ansamblul, s-a improvizat.”, spunea Chițac în 2020.

Primarul a promis și că va construi parcări.

„Dar vom face și parcări în cartiere, după principiul următor: ne vom capitaliza de la banc[ la primărie, dacă nu avem bani. Dar ne vom capitaliza, vom găsi o măsură… 10-15 milioane de lei și vom începe așa: vom stabili prioritatea, unde facem în cartier parcarea. Vom face noi, Primăria, parcare. Vom oferi locurile de parcare spre vânzare cetățenilor dacă vor dori. Nu la prețuri mari, nu vrem decât să ne recuperăm banii, să ne aducem banii înapoi și cu banii aduși înapoi să facem parcare în alte zone. Cam ăsta e mecanismul.”, spunea Chițac.

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri