16.4 C
Constanța
sâmbătă, 13 aprilie 2024

Nu sunt umiliți?!

spot_img

Trebuie citit

Nu sunt umiliți că stau ca niște aurolaci în canal, fără apă caldă de peste un an. Cu juma’ de București fără căldură, la debutul iernii.

Nu sunt umiliți că în cel mai bogat sector al capitalei stau îngropați în gunoaie și se roagă să nu elimine ăștia obligativitatea purtării măștii, să nu se sufoce de miros.

Nu sunt umiliți că un băiat vesel, Vasile Florin, ne-a împrumutat de parcă are de gând să tragă țepe, așa generos a luat banu’ cu care nu știe nici dracu ce a făcut.

Nu sunt umiliți că cei care i-au crescut, trăiesc cu cartofi și pâine de la o pensie la alta caci pentru ei nu sunt bani!

Nu sunt umiliți că niște copii nevinovați, elevi, vor fi declarați generația pierdută pentru lipsa scolii. Pardon, generațiile! Nu sunt umiliți că s-au scurs sute de milioane pe izolete, măști, vrăjeli la tavă, cumpărate de la diverși dubioși care stau stivă pe la Unifarm sau alte cotloane. Nimic gratis pentru poporul plătitor!Nu sunt umiliți că prețul utilităților a explodat, că bunicii lor nu-și vor permite să se încălzească nici de la aragaz. Asta dacă nu vor muri la propriu de foame!

Nu sunt umiliți că Timișoara, oraș martir, stă într-un frig crunt fără speranță de remediere, condusă de un pulifrici pe care ei l-au votat fuga. Etc Etc Etc. Toate, toate, opera alor lor! Mânca-i-ar copți! Da’ sunt umiliți că PSD, partidul care A CÂȘTIGAT ALEGERILE, este la guvernare (mă rog, e un fel de-a spune) și că ei au înghețat în Victoriei. Vuiește facebooku’ dă jale! Voi înțelegeți ce tarați sunt ăștia și că „prost să fii da’ să-ți revii” nu-i o simplă teorie?

Le doresc să înghete în continuare în propriile case, să nu mai bată drumul până-n Victoriei și sa consume curent aiurea din telefoane! Că-i scump, proștilor!

Av. Simona Mihaela OPREA

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri