14.4 C
Constanța
duminică, 14 aprilie 2024

Republica Useristă Imbecilistan

spot_img

Trebuie citit

Cetățeni, nu mai râdeți de Barna, că nu e frumos să luați în derâdere „organili de partid și de stat”! Nu mai faceți mișto de vicepremierul nostru, acest „membru” moale și bleg al guvernului, doar pentru că bate omul câmpii cu biroul populației fără adresa de domiciliu ori chiar fără poză.

În fond, omul are dreptate când zice că „nu toată lumea e proprietar” și că, dacă nu vrea proprietarul „să te ia în spațiu”, nu te poți declara la „biroul populației” ca să îți faci măcar un flotant, ceva.Omul (sper să nu se simtă nimeni ofensat când zic că Barna e om) are dreptate. Ăia din Germania ne mint când spun că 75% din populație stă cu chirie și totuși are și adresă în buletin. El și useriștii lui, în loc să reglementeze legal piața imobiliară a închirierilor, preferă să scoată adresa din cartea de identitate. Reformă sau ce? Adică, de ce să ne chinuim să facem o lege a rezidenței, a închirierii, cu un contract cadru în care drepturile și îndatoririle părților să fie clar stipulate și protejate de stat? Mai bine scoatem adresa din cartea de identitate!?

Și propunerea aia cu scoaterea fotografiei din cartea de identitate mi se pare cool. Nu contează că, dacă scoatem adresa și fotografia din cartea de identitate, documentul rămâne doar un certificat de naștere tipărit pe plastic! Și mai am o întrebare: De ce faceți mișto de monumentalul ministru Ghinea că s-a dus la Bruxelles cu PNRR-ul în care vorbește de 28 de state ale UE? Chiar dacă acum sunt 27 de state membre, există și al 28-lea care așteptă recunoașterea. Al 28-lea stat al UE e „Republica Imbecilistan”, o mică provincie autonomă, independentă chiar de logică, delimitată administrativ în creierul fiecărui userist și alegător al lor. Acolo, toți cetățenii republicii sunt inteligenți, pentru că au votat USR, împerecherea e permisă indiferent de regulile naturii, iar regulile sunt făcute doar pentru proștii care le respectă. Acolo e o țară unde rucsacul și trotineta sunt singurele proprietăți, Barna e președinte pe viață și CEO-ul unei corporații e un fel de Dumnezeu al unei religii fără divinitate, doar cu statui umane jucate de Bulău, ori cum îl cheamă pe norvegianu’ ajuns deputat. Știu, Ghinea e liberal, dar se mai înșală omul. E doar un amănunt. Pare că nu și-a descoperit încă vocația politică.

Și nu am înțeles-o nici pe aia cu Cioloș și dreptul bărbaților de a naște?! Cred că puteau naște liniștiți și acum, fără reglementare europeană. La Cioloș, problema e cine va fi eroul care se oferă să îl fecundeze?! Câh! Vorba rapsodului anonim din cartierul Crângași: Are și p**a demnitatea ei!

Ștefan Silviu MOLNAR

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri