5.4 C
Constanța
vineri, 27 ianuarie 2023

Dumitru Focșa: Italia a ales bine!

spot_img

Trebuie citit

Lidera partidului patriotic, Fratelli d’Italia, Giorgia Meloni, are toate toate șansele să devină o figură politică europeană care se va impune împotriva planului globalist de la Bruxelles. Italienii vor să stea lângă Dumnezeu, vor să-și păstreze în proiectele lor de viață valorile morale asa cum Creatorul a rânduit:

– familia dintre un bărbat și o femeie,

– respectarea libertăţilor individuale și de grup, fără o discriminare pozitivă, astfel încât să nu mai fie „cântărită și redefinită” de la Bruxelles așa cum se tot manifestă prin oligarhia tehnocraților globaliști în forma cea mai distructiv posibil, prin atentatul fățiș declarat la adresa națiunilor componente ale UE.

– dreptul națiunilor la păstrarea suveranității economice, energetice prin prezervarea și dezvoltarea sistemului energetic actual.(Cazul României: având la bază resursele naturale cu care poporul român a fost binecuvântat de Dumnezeu.)

Astăzi, Bucureștiul tace în poziția de ghiocel în fața „tehnocraților” de la Bruxelles, indivizi fără scrupule care au înțelegerile lor secrete cu asasinii economici regionali și mondiali. De aceea, vă mărturisesc vouă, astăzi, că noi vom ține cu toată îndârjirea de aceste valori sacre, pe care, iată, și alte popoare și le doresc reașezate pe locul cuvenit.

Aceste valori iudeo-creştine care au ridicat națiunile Europei pe culmile civilizație până la cota maximă dată de secolul XX, vor trebui reașezate în actul guvernării a fiecărei națiuni. Altfel, omenirea va fi târâtă într-un HAOS.

Felicitări poporului italian, pentru alegerea făcută în 25 septembrie 2022!

Deputat Dumitru Viorel FOCȘA

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri