Constănțeanca Alina Mihaela Pricop militează pentru protejarea și sprijinirea familiei
Alina Mihaela Pricop este o femeie dedicată familiei, educației și comunității, cu o carieră solidă în domeniul economic și psihologic. Economistă și licențiată în psihologie, Alina este, de asemenea, mamă a șase copii minunați, ceea ce îi conferă o înțelegere profundă a nevoilor și valorilor familiei. Cu această experiență de viață, a ales să se implice activ în viața politică a Constanței, dar și României. Alina Mihaela Pricop candidează pentru funcția de DEPUTAT în Parlamentul României, din partea Partidului S.O.S. România, filiala Constanța.
„Mă prezint înaintea dumneavoastră cu devotamentul și determinarea personală, dar și cu puterea și seriozitatea Partidului S.O.S. România.”, a spus Alina Mihaela Pricop.
Cu o viziune clară și un angajament ferm, Alina Mihaela Pricop își dorește să aducă o schimbare reală, atât la nivelul Constanței, orașul în care a studiat și lucrează, cât și la nivelul întregii țări. Crezul său este unul simplu, dar puternic: „M-am alăturat S.O.S. România cu crezul că țara noastră chiar poate deveni o Elveție a Estului și Constanța o Elveție a României. Acest ideal al păcii, justiției și progresului numai în programul S.O.S. România l-am aflat și în el m-am regăsit, pentru creșterea și împlinirea comunității constănțene, pe care o iubesc.”
În programul acestui partid, Alina a regăsit valorile care o definesc și care sunt esențiale pentru dezvoltarea comunității constănțene și a întregii țări.
Candidata S.O.S. România promite să apere drepturile și libertățile fiecărui cetățean român, să militeze pentru protejarea și sprijinirea familiei, și să susțină proiectele de dezvoltare a Constanței, un oraș cu un potențial uriaș, dar care are nevoie de lideri dedicați și vizionari. În plus, Alina va lupta pentru o Românie independentă, pașnică și prosperă, care să își găsească locul în lumea modernă, fără a pierde valorile care au construit-o.
Alina Mihaela Pricop înțelege că schimbarea reală vine doar printr-o politică onestă, responsabilă și bine fundamentată. Este conștientă că doar prin muncă susținută și implicare activă se poate adresa nevoile și provocările cu care se confruntă România, începând cu dezvoltarea regiunii Constanța și extinzându-se la nivel național.
„Votați, pe 1 Decembrie 2024, ALINA – MIHAELA PRICOP – S.O.S. România (Camera Deputaților, poziția 16). Prin credință și unitate, vom construi un viitor mai bun pentru România!”, este mesajul ferm al candidatei, care își pune întreaga încredere în valorile și principiile care stau la baza programului său politic.
Programul propus de Alina Mihaela Pricop, candidat pentru funcția de DEPUTAT în Parlamentul României:
- Familia: menținerea legislației referitoare la familie ca uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie.
- Natalitatea: exonerații fiscale (scutire de impozite) progresive pentru familiile / persoanele care au în întreținere 2 copii minori sau mai mulți.
- Tinerii: stimulente financiare și exonerații fiscale pentru tinerii care, după finalizarea studiilor, aleg să-și desfășoare activitatea minimum 8 ani pe teritoriul României.
- Protecția socială: orice familie / persoană care are în întreținere o persoană cu handicap va fi scutită de plata tuturor impozitelor către statul român.
- Justiția: magistrații, precum și organele de cercetare vor fi considerați responsabili pentru daunele produse ca urmare a anchetelor, procedurilor și hotărârilor efectuate viciat.
- Economia: se va avea în vedere o stimulare a economiei pe zona de turism, comerț, producție de medicamente și servicii.
- Apărarea: în contextul turbulent actual, România trebuie să aibă la dispoziție o armată profesionistă, complet echipată după ultimele standarde, însă, fără ca achiziția de tehnică și echipamente să pună în pericol economia națională.
- Politica externă: în toate demersurile mele de parlamentar, voi avea în vedere dezideratul fondatorilor patriei noastre, ca România să ajungă (pe termen mediu-lung) o Elveție a estului (neutralitate veșnică, recunoscută de către toate statele lumii; bază de răspândire a civilizației creștine și europene în întreaga lume).
- Coeziunea socială: toți cetățenii români vor fi încurajați, atât prin campanii radio-tv și online, cât și prin anumite manifestări patriotice (indicate prin lege) să respecte legea, să respecte specificul european și creștin al națiunii noastre, precum și moștenirea istorică a acestui popor.
- Patriotismul: în fiecare localitate din România va fi arborat la loc vizibil, în mod permanent, drapelul României, la dimensiuni stabilite prin lege.
- Sănătatea: România trebuie să devină un pol al serviciilor medicale de bună calitate, atât pentru cetățenii ei, cât și pentru pacienții din întreaga lume.
- Agricultura: Un pachet de stimulente și exonerații fiscale pentru firmele care investesc în irigații. / Statul român va crea centre de colectare a producției agricole la nivelul fiecărui județ, oferind producătorilor locali posibilitatea de a-și vinde recolta direct statului român, la prețul pieței. Din această achiziție, statul își va împrospăta rezervele strategice și va avea posibilitatea de a deveni exportator al surplusului.
- Cultele religioase: având în vedere rolul lor de factori ai păcii sociale, cultele religioase recunoscute de statul român vor avea, proporțional cu numărul de credincioși, raportat la numărul total al cetățenilor români, reprezentanți de drept în Senatul României și în Camera Deputaților, desemnați de conducerea cultului respectiv.
Comandat de Partidul SOS ROMÂNIA – Organizatia Județeană Constanța
Executat de SC INFORMEDIA SRL prin SLI’S TOOL SRL
CUI mandatar financiar coordonator: 11240027