37.4 C
Constanța
luni, 15 iulie 2024

SEAS 2022 continuă!

spot_img

Trebuie citit

Teatrul de Stat Constanța îşi invită spectatorii la o nouă serie de spectacole din cadrul Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului – SEAS 2022.

Joi, 28 iulie, la ora 21.00, este programată la Teatrul de Vară Soveja, una dintre comediile de succes ale trupei constănţene, „Cea mai frumoasă soție” de Eugene Labiche, regia MC Ranin.

Vineri, 29 iulie, de la ora 21.00, va avea loc un concert de jazz de excepție al unei trupe condusă de muzicianul Sorin Zlat. Sorin Zlat Band vine pe scena din Parcul Arheologic cu Groove Garden, un proiect de jazz-funk ce reunește muzicieni experimentați și cunoscuți pe scena jazz-ului românesc și internațional.

Sâmbătă, 30 iulie, de la ora 21.00, puteți vedea una dintre cele mai reputate trupe de teatru din ţară, cea a directorului de scenă Victor Ioan Frunză, actualmente aflată sub egida Centrului Cultural  „Lumina” din București. Actorii vor prezenta la Teatrul de vară Soveja spectacolul „Școala nevestelor” de J.B.P. Moliere.

Reprezentanții Teatrului de Stat Constanța reamintesc de campania promoțională  EARLY BIRD. Astfel, primele 150 de bilete la fiecare spectacol programat la Teatrul de Vară Soveja și primele 50 de bilete la fiecare spectacol programat pe scena din Parcul Arheologic au tariful redus de 30 lei.

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.mystage.ro, de la Info Point City Park Mall, de la Sala Studio a Teatrului din str. Ion  Lahovari nr. 2A, și, cu o oră înainte, de la casieriile din locațiile în care sunt programate spectacolele – Teatrul de Vară Soveja sau Parcul Arheologic.

SEAS este un eveniment organizat de Teatrul de Stat Constanța și finanțat de Consiliul Județean Constanța. Partener principal este Primăria Municipiului Constanța.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri