29.4 C
Constanța
luni, 15 aprilie 2024

Fix un an de la alegeri, fix nicio realizare!

spot_img

Trebuie citit

Se pot număra pe degete cele câteva schimbări din Constanța: sensuri unice mai multe, un regulament al parcărilor cu taxe de parcare ”mai ceva” ca pe vremea fostului primar, câteva lucrări pe un mare bulevard care încă sunt în curs de desfășurare, alte lucrări la sistemul de termoficare, în urma cărora trama stradală a fost refăcută, apoi a fost săpată din nou, ca și cum cineva și-a uitat bisturiul în operație, multe linii trasate pe asfalt în locul parcărilor promise și un fost director din primărie ”debarcat” după aproape un an și care se întoarce de unde a venit.

În rest…scandaluri cu comercianții și, implicit, războiul declarat ”salamului” vândut în Mamaia, scandaluri cu cetățenii, întreruperea contractului cu vechea firmă care se ocupa de întreținerea spațiilor verzi și altele de acest gen. Realizări – p…auză!

(…)

Domnule primar Chițac Vergil, vă invităm să ieșiți seara prin oraș, după ora 21:00, așa cum a făcut Cristian Popescu Piedone, recent, în Sectorul 5. Să stați de vorbă cu oamenii prin parcuri, să vedeți care le sunt nemulțumirile și, mai presus de toate, să cunoașteți orașul și să vă familiarizați cu el, pentru că într-un an de când ați preluat mandatul nici nu-i cunoașteți străzile sau bulevardele. Veniți într-o seară prin oraș, fără mașină, ca să vă cunoască și lumea, pentru că de la alegerile de acum un an v-ați cocoțat pe un piedestal de nu mai aveți niciun contact cu lumea din jur.

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri