0.4 C
Constanța
sâmbătă, 28 ianuarie 2023

Chițac se contrazice pe el însuși și promite un nou CET

spot_img

Trebuie citit

Vergil Chițac, PNL, promite un nou CET și o gigacalorie mai ieftină, ca Radu Mazăre pe vremea USL. Înainte de a fi primar însă, Chițac cita specialiști care afirmau următoarele: „Solutia schimbarii traselor de tubulaturi impreuna cu modernizarea CET ului este costisitoare si produce mult deranj în oraș. Așadar, ar fi bine dacă s-ar renunța la rețelele de conducte prin care circulă agentul termic.”

Sistemul centralizat de încălzire din Constanța are o mare problemă. Primarul Chițac spune acum că soluția este un nou CET și schimbarea conductelor, care costă mult și produce un deranj enorm. În campaniile electorale la care a participat, avansa alte soluții, primite de la specialiști care spuneau că nu este nevoie de schimbarea conductelor și nici de un nou CET. Primarul și-a șters de pe site articolul care populariza aceste soluții. (…)

Chițac se contrazice pe el însuși

Vergil Chițac se contrazice pe el însuși când spune că vrea un nou CET. În 2016, dar și în 2020, acesta prezenta, chiar pe site-ul său, soluțiile specialiștilor în domeniu, pe care le lăuda. Acestea nu prevedeau însă un nou CET și nici schimbarea conductelor, ci realizarea de centrale de cartier, mult mai ieftine și eficiente.

Acum, Vergil Chițac face ce a început Decebal Făgădău: reabilitează conductele, creează o societate nouă și vrea un sistem centralizat bazat pe un nou CET.

Întregul articol, AICI.

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri