22.4 C
Constanța
miercuri, 10 august 2022

Focșa: Campania de vară „AUR te aude!” continuă!

spot_img

Trebuie citit

Astăzi 28 iulie a.c., în deplasările nostre prin județ cu campania de vară „AUR te aude!” am putut vedea lehamitea și deznădejdea pe chipul multor români.

Dacă nici sub guvernarea PSD, un primar de comună, tot PSD, nu poate obține fonduri pentru dezvoltare, ținând o comună fără străzi corespunzător amenajate, clar avem un exemplu de incompetență la Topalu. Localitatea NU are un Parc de joacă pentru copii dar și căminul cultural stă să cadă.

Topalu are străzile precum erau odată în 1950, atât în satul Capidava cât și Topalu sat. Primarul Baltă Costel a lăsat-o baltă cu toate. (Poate fac ceva cei de la PSD județ să il trezească!)

Despre Ghindăreşti, nu avem nimic de laudă dacă nici acum nu este finalizat un proiect ce avea ca termen 2020. În schimb, comunitatea rușilor-lipoveni din această comună impresionează prin atitudinea lor de gospodari ai locului de baștină.

Revenind la Hârșova, aceeași lume speriată de un primar PNL care se crede „groful orașului” prin atitudinea față de oponenții lui, „iobagii pe moșia sa”, la Hârșova, fără a se vedea urme sau intenții de mai bine a hârşovenilor. Multă nedreptate trăiește acest popor înșelat și batjocorit de 32 de ani.

Am văzut lume obosită de o viață grea, scârbiți de clasa politică care au compromis noțiunea de democrație, parcă intenționat de s-a ajuns ca tot mai mulți să fie nostalgici după vremurile negre ale comunismului.

„AUR te aude!” va continua şi în luna august pe tot cuprinsul țării.

Mâine, 29 iulie vom fi printre cetățenii din Năvodari!

Deputat Dumitru Viorel FOCȘA

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri