25.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Ziua Porților Deschise și Ziua Copilului, sărbătorite la Grădinița „Paradisul Copiilor” din comuna Cumpăna

spot_img

Trebuie citit

Distracție și voie bună la Grădinița cu Program Prelungit (P.P.) „Paradisul Copiilor din comuna Cumpăna în cursul zilei de miercuri, 29 mai a.c.. Micuții și cadrele didactice, împreună cu cei ce au dorit să ia parte la eveniment, au sărbătorit Ziua Porților Deschise și în avans și ziua de 1 iunie- Ziua Copilului. Vremea bună a ținut cu cei prezenți, iar atmosfera a fost întreținută de animatorii prezenți.

Ziua Porților Deschise reprezintă un prilej minunat de cunoaștere și de formare a parteneriatului dintre familie, grădiniță și comunitate. În prezent, grădinița noastră are șase grupe de preșcolari, dar din toamnă se va deschide încă o grupă mică. Planul de școlarizare pentru anul 2024-2025 va cuprinde 140 de locuri, repartizate în șapte grupe.

În cadrul Zilei Porților Deschise s-a organizat și turul grădiniței, unde părinții și copiii au putut descoperi oferta educațională: 15 cadre didactice dedicate, trei îngrijitoare, un cadru medical, un psiholog, un administrator, un secretar și un contabil.

Copiii au avut parte de o zi plină de bucurii și surprize, alături de animatori care au organizat diverse activități distractive și au realizat picturi pe față, transformându-i pe cei mici în adevărate personaje din basme. La final, micuții s-au răsfățat cu vată de zahăr și popcorn, deliciile preferate ale copilăriei.

A fost prezent și primarul comunei Mariana Gâju, care le-a urat copiilor un călduros ,,La mulți ani!” și le-a pregătit o surpriză dulce din partea Consiliului Local Cumpăna.

Aproximativ 100 de copii s-au bucurat de toate aceste momente magice și ne-au umplut inimile de fericire.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri