30.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

PNRR-ul nostru a ajuns subiectul de miștouri al nemților lui Iohannis

spot_img

Trebuie citit

Publicația germană WELT a dat de pământ cu PNRR-ul României. Cîțu găsește să spună doar că Planul Național de Redresare și Reziliență este un program nemaipomenit, care e „în proporție de 95% agreat deja de Comisia Europeană.” Really?!

Publicaţia germană WELT a analizat într-un articol recent publicat PNRR-urile prezentate de ţările din UE şi modul cum acestea au fost primite de Bruxelles. PNRR-ul României este privit cu scepticism de jurnaliştii germani, care au punctat probleme care au dus la amânarea sa până în luna septembrie. Comisia nu va decide asupra PNRR românesc până la sfârşitul lunii septembrie.

Situaţia Rămâniei este delicată. Planul prezentat de Bucureşti a ridicat multe semne de întrebare la Bruxelles, notează publicaţia germană WELT. La Bruxelles, PNRR românesc este văzut ca având deficite semnificative, inclusiv lipsa informaţiilor privind costurile şi cheltuielile. Atât de mari erau lacunele, încât guvernul român a trebuit să solicite oficial Comisiei prelungirea termenului de evaluare până la sfârşitul lunii septembrie, se precizează în articolul publicat de WELT.

Articolul inițial, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri