-0.6 C
Constanța
luni, 30 ianuarie 2023

Știri la comandă și mizerii

spot_img

Trebuie citit

Ieri s-a întâmplat să mă nimeresc pe lângă Școala Generală nr. 30 „Gheorghe Țițeica” de la Flămânda, școală etalon a Constanței. O cunosc. Școala în care fiica mea a învățat 4 ani de zile. Se lucra de zor la amenajarea curții.

L-am zărit pe Aurică, bodyguardul celei mai serioase firme de pază din oraș. Lucra cot la cot cu muncitorii. – Ce faci, Aurică?! – Ajut și eu, să terminăm mai repede. Îl cunosc. Un băiat cu inimă de aur.

Am intrat și în școală. Se muncea asiduu pentru curățenie și reamenajare. N-am mai cunoscut pe nimeni, din vechile cadre didactice. Mi-am văzut de drum, cu nostalgie.

Și văd a doua zi o mizerie de „știre”, la Dobrogea TV, postul care ne-a pus și primar, la comanda patronului său. Știrea, tot comandată. Cum că „de ce se lucrează, cu numai câteva zile înainte de începerea școlii?!”. În condițiile în care, la alte scoli din municipiu și județ nu se lucrează și nu se reamenajează, de ani de zile! M-au apucat dracii.

De obicei, nu reacționez la răfuielile și porcăriile colegilor de breaslă. Deși ar trebui, mai des, pentru că majoritatea mi-au fost învățăcei. Și unii au luat-o razna. Sau alții sunt prea tineri și prea nou veniți, să știe sau să învețe ceva. Dar asta a fost prea de tot. Cine (din primăria Constanța) a comandat știrea știu, dar nu am dovezi. Dar nu pot să nu reacționez: nici când se face, tot nu-i bine!

Despre ce a ajuns „presa” și mai ales televiziunea, nu mai are rost să vorbesc. Se vede cu ochiul liber. 😡🤮

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri