29.4 C
Constanța
luni, 15 aprilie 2024

Cupșa: Administrația locală din Constanța și-a dat cu stângul în dreptul!

spot_img

Trebuie citit

„Cu un sezon de două luni și ceva, cu siguranță că nu vom atinge niciodată serviciile din Emirate sau din Turcia, dar serviciile de pe litoralul românesc sunt comparabile în facilități și lipsuri cu Grecia, Bulgaria sau orice țară vecină, pe care vrea cineva să ne-o bage pe gât, să renunțăm la o vacanță de vară în România.

În multe țări europene funcționează bine mersi localuri de alimentație publică și de cazare care la noi nu ar primi autorizație de funcționare.

Iar când serviciile lasă de dorit, parcă înjurăm mai soft personalul și managerul în engleză, decât ne permitem să o facem în română… că de, suntem în vizită și tre’ să ne purtăm civilizat, nu putem lepăda rufele murdare în mijlocul sufrageriei, ca acasă…

E adevărat că uneori ne dăm și cu stângul în dreptul singuri.

Când administrația locală pune taxe de parcare în Constanța și Mamaia, comparabile cu cele din parcările de lux din marile metropole, când turistul vine și stă în trafic pe străzile sparte cu orelele, când obiectivele turistice nu sunt promovate și facil de vizitat… etc etc.”, a scris pe contul său de facebook Ovidiu Cupșa.

Litoralul românesc nu e „de căcat”, e rezonabil în raportul preț/servicii oferite

“Dar litoralul în sine e rezonabil în raportul preț/servicii oferite.

Poți sparge 20.000 de euro pe o șampanie într-un club de fițe în Mamaia, dar poți bea și o bere pe plajă, la un beach bar, cu 8 lei.

O masă medie nu sare de 15 – 20 de euro de persoană, un șezlong îl găsești de la 5 euro pe zi, cazarea într-un hotel de 3 – 4 stele e la jumate față de stațiunile comparabile din Europa.

„Mai bine mă duc o săptămână la un all inclusive în Turcia că ies mai ieftin”.  Mai bine tratat poate, dar mai ieftin?… „Dau 800 de euro și am tot.” Serios?

800 minim de căciulă!

O familie cu doi copii nu iese cu mai puțin de 3000 – 3500 de euro pe un sejur de 7 zile.

Mai puneți 500 – 1000 biletele de avion și măcar 1000 pentru diverse chestii pe acolo.

Dacă cheltui 5000 de euro în Mamaia într-o săptămână, te încadrezi la șmecherași.

Șmecherii… am stabilit, dau 20.000 pe o șampanie, dar asta e peste tot în lume.

Nu vreau să fac un articol de 100 de pagini cu comparații preț cu preț și serviciu cu serviciu.

Îmi doresc și eu un litoral mai high class, să atragă cât mai mulți turiști, care să aducă bani investitorilor și bugetului local”.

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri