25.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Cine conduce Constanța, doamna primar Ovanesian sau Chițac?  

spot_img

Trebuie citit

Marius Horia Țuțuianu, deputat PSD Constanța, atrage atenția că „au trecut șase luni, a trecut un an  un an și jumătate, iar la nivelul administrație publice locale lucrurile nu se mai așează”.

Mai mult decât atât, sub conducerea administrație Chițac “lucrurile merg din rău în mai rău”.

Cine conduce primăria Constanța?

“Doamna primar Felicia Ovanesian sau domnul Vergil Chițac. Nu întreb doar eu. Întreabă constănțenii, dar și mediul de afaceri. Ei văd că municipiul Constanța este condus de Ovanesian, doamna primar Ovanesian, după cum îi spun cei din mediul privat. Domnul primar Vergil Chițac nu iese printre constănțeni să vadă cu ce probleme se confruntă aceștia!”, a declarat Marius Horia Țuțuianu la emisiunea “Administrație și Politică“  pe Antena3 Constanța.  

Primăria și Consiliul Județean trăiesc din proiectele fostei administrații

 “Bulevarde blocate, lucrări începute și neterminate. Nu vedem proiecte, nu vedem dezvoltare. Vedem doar oameni nemulțumiți, un oraș gri, o stațiune goală la sfârșit de iulie, hotelieri nemulțumiți, oameni de afaceri nemulțumiți, taxe mari… ”, a subliniat deputatul PSD Constanța.

În opinia parlamentarului constănțean “la nivel local și județean lucrurile nu se dezvoltă, o iau în jos”.

“NU vedem investiții, nu vedem atragere de fonduri europene. Vreau să văd un proiect la Primăria Constanța și la Consiliul Județean Constanța. Încă trăiesc din proiectele fostele administrații”.

Așa după cum a precizat parlamentarul constănțean, „administrația publică locală și județeană nu se face din birou, în spatele unei perechi de ochelari și a unui teanc de hârtii”.

„Nu se făcea așa. Se iese în stradă, se iese în județ! Ca primar, coboară din primărie! Sau să o trimită de doamna primar Ovanesian, dacă dumnealui nu este în stare să meargă printre oameni!”.

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri