16.4 C
Constanța
sâmbătă, 13 aprilie 2024

Iohannis, câți oameni trebuie să mai moară ca să plece guvernul tău?

spot_img

Trebuie citit

 Nu i-a ucis COVID. Au fost omorâți de niște guvernanți ageamii și de o administrație locală impotentă!

Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța, susține că 7 oameni au decedat. arși de vii, în Secția ATI a Spitalului de Infecțioase Constanța, din cauza unor UCIGAȘI aflați în fruntea țării, a județului și a municipiului!

“Șapte oameni au fost internați în Secția ATI a Spitalului de Infecțioase Constanța, cu speranța că vor scăpa de virusul ucigaș.

Nu i-a ucis COVID: au fost omorâți de niște guvernanți ageamii și de o administrație locală impotentă! Nu i-a ucis COVID: și-au pierdut viața din cauza unor UCIGAȘI aflați în fruntea țării, a județului și a municipiului!

Au ars de vii, s-au sufocat, au făcut infarct, au fost resuscitați pe caldarâm!

Au fost UCIȘI pentru că din zecile de miliarde de euro împrumutate și tocate pe te miri ce aberații guvernamentale, nu s-a folosit un leuț pentru a fi rezolvate problemele elementare în spitalele COVID. Nici măcar de la momentul la care se știa că vine valul patru…

Au fost UCIȘI pentru că administrația publică locală a fost preocupată de regulamente aberante, de bulevarde ale vedetelor, de ceasuri stradale și alte aiureli de acest gen!

Și, nu în ultimul rând, pentru că aceeași administrație a stat cu poponețul liberal pe 35 milioane de euro, excedentul bugetar al municipiului, nealocând un bănuț pentru problemele reale existente în Spitalul de Infecțioase din municipiul Constanța, precum instalațiile vechi, incapabile să funcționeze în perioadă de supraaglomerare…

În rest, ce să mai spui după o asemenea tragedie? Poate doar să ne întrebăm câți oameni trebuie să mai moară în spitalele României, astfel încât să recunoască și președintele Iohannis că guvernul său este unul de UCIGAȘI!       

Nu în ultimul rând, vreau să transmit sincere condoleanțe familiilor celor decedați!

Dumnezeu să îi odihnească!”, a transmis Lucian Lungoci, deputata PSD Constanța.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri