8.4 C
Constanța
miercuri, 28 februarie 2024

Zilele Carierei Albastre la Universitatea Maritimă din Constanța

spot_img

Trebuie citit

La sfârșitul lunii noiembrie, Universitatea Maritimă din Constanța a organizat cea de-a V-a ediție a Zilei Carierei Albastre. Evenimentul a fost dedicat studenților și elevilor constănțeni și se desfășoară în cadrul perioadei de sustenabilitate a proiectului MENTOR — Blue Career Centre of Eastern Mediterranean and Black Sea, contract nr. EASME/EMFF/2016/1.2.1.2./06/S12.749365-MENTOR.

Evenimentul a abordat problematica accesului tinerilor pe piața muncii în patru sectoare conexe domeniului maritim din regiunea Mediteranei de Est și a Mării Negre: transportul maritim, turismul de croazieră, acvacultura marină și industria off-shore de petrol și gaze.

Ziua Carierei Albastre a fost o excelentă ocazie de întâlnire pentru elevii de liceu și studenții Universității Maritime din Constanța cu reprezentanții angajatorilor cu o puternică prezență pe piața sectoarelor menționate anterior.

Pregătirea și experiența invitaților – cadre didactice, personalități din conducerea domeniului portuar, anteprenori – au contribuit la stimularea tinerilor spre selectarea unei „cariere albastre” și în același timp, le-a oferit îndrumarea necesară acum la începutul acestui nou stagiu de pregătire.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri