18.4 C
Constanța
duminică, 19 mai 2024

Fu bine!

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Fu bine!
Nu am mai fost de revelion în România, pe munți si dealuri de pe vremurile când se organiza marea petrecere de băieții de la Office, dar în cârciumă, la Cioplea. La ăla am semnat prezența ani buni….Am mai fost la cele organizate de familia Copos, fie în Poiană, fie la Bucuresti. Toate țiplă.
Imaginea despre o Românie horror în materie de Revelioane a ultimilor ani, la munte, scumpe si de slabă calitate, ne-a împins spre alte alegeri. Anul ăsta, la inițiativa unor prieteni, am zis hai! Chiar dacă nu o fi mișto, gașca de prieteni e de chef si mare angajament așa că oricum am da-o, faptul că suntem cu ei reprezintă un mare câștig.
Ete așa am nimerit la un om care știe ce-i ala turism, care a pus la dispoziție niște camere cât porcul, unii dintre noi în limita locurilor disponibile am primit un upgrade misto la apartament, o căldură de scoteai limba, deci recomandabil pentru bieții bucuresteni, noi nu, ăstia de am fost, că stăm bine toți unde stăm. Mâncare? Bătaie de joc la adresa meniului, nu a noastră, caci nu aveai cum să mănanci din toate! Tăiară și-un porc, așa de primire, cu lăutari, cu pomana bietului animal, cu jumări si garnițe după, ca la carte. În rest, timp de patru zile te îmiedicai de mese întinse și de un personal amabil care te invita de-ți era și jenă să nu consumi.
Nu am fost la fițe, dar de tratat ne-au tratat impecabil, trebuia să fii extrem de cârcotaș, chiar nesimțit să spui că ți-a lipsit ceva, de la lăutar la band ul care a antrenat lumea la petrecerea de revelion, de la mâncare la cazare.

Ce voiam să spun? Se poate! Chiar la preturi decente! Doar că hotelaria si cârciuma nu-i pentru orice ciumpalac care a dat ieri de niscai bani și nu știe cum să se îmbogătească. Mergeți la ăstia bătrani care-s bogati de-acasă!
Aaaaa, dacă mergeți și vă dați grețoși si prețioși când bandul cânta pe la 3 dimineata o manea, țineți-o așa, nu vă dati de gol a doua zi rupând ringul la ciorba de potroace când unii ca noi preiau comanda la muzică, frăție!

Simona Mihaela OPREA

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri