0.4 C
Constanța
sâmbătă, 28 ianuarie 2023

Parlamentarii PNL-USR/PLUS nu vor Spital de Pediatrie la Constanța!?

spot_img

Trebuie citit

Printre miile de amendamente depuse de Partidul Social Democrat la Legea Bugetului 2021 s-a numărat și unul deosebit de important pentru municipiul și județul Constanța, dar nu numai.

E vorba de cel inițiat de senatorul PSD Felix Stroe și deputații PSD de Constanța Cristina Dumitrache, Horia Țuțuianu și Lucian Lungoci, spijiniți de întregul grup parlamentar PSD: Alocarea sumei de 3000 mii lei în vederea realizării ociectivului „Realizarea studiului de fezabilitate și proiectare ale obiectivului de investiție Spital Județean Regional de Pediatrie Constanța”.

Sursa de finanțare exista – ar fi fost diminuarea cu 3000 mii lei a sumelor atribuite Ministerului Finanțelor – Acțiuni Generale, anexa nr. 3/65/02 Capitolul 5001 – „Cheltuieli – buget de stat”.

Amendamentul a fost susținut în plenul reunit al Parlamentului de senatorul PSD Felix Stroe: „Sprijin acest amendament, pentru că e vorba de înființarea unui spital! Pentru că e vorba de viața copiilor județului Constanța, al cărui reședință este unul dintre cele mai mari orașe ale României! Viața a făcut ca, în ceea ce privește unitățile sanitare, spitalele existente să fie absolut insuficiente.

Constanța primește în sezonul estival peste un milion și jumătate de vizitatori! (…) Vă rog să îmbrățișați acest proiect și să votați amendamentul. Măcar cei care sunteți parlamentari constănțeni…”

Amendamentul a fost respins, desigur, prin mașinăria de vot a majorității încropite după alegeri, TOȚI parlamentarii PNL și USR/PLUS de Constanța votând ÎMPOTRIVĂ.

Fără comentarii.

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri