14.4 C
Constanța
duminică, 14 aprilie 2024

Lungoci: „Îi solicit lui Vergil Chițac să anunțe explicit când se va redeschide Spitalul de Boli Infecțioase!”

spot_img

Trebuie citit

Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța consideră că Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, trebuie să ia în serios problema redeschiderii Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, în condițiile în care în această unitatea sanitară sunt tratați bolnavi și cu alte afecțiuni, în afara COVID 19. În opinia deputatului social democrat, acești pacienți și personalul medical au fost lăsați de izbeliște de administrația Chițac.

“Lume, lume, eveniment minune! Așteptat de constănțeni cu sufletul la gură, în data de 1 februarie! Că doar așa a anunțat primarul Vergil Chițac, întrebat fiind când se va redeschide Spitalul Clinic de Boli Infecțioase

Drept este că în prețiosul stil a bâiguit ceva despre cartierul Medeea și o clădire închiriată unei firme, dar la fel de adevărată este și constatarea conform căreia cei mai mulți constănțeni au înțeles și au așteptat redeschiderea Spitalului de Infecțioase.

Cred că până și primarul Chițac s-a prins de gafa făcută – nici prima și, în mod cert, nici ultima – iar drept urmare nici măcar nu i-a călcat pantoful liberal la …Centrul de evaluare COVID din cartierul menționat mai sus. Adică la cele 16 paturi care nu le suplinesc, sub toate aspectele, pe cele de la Spitalul de Boli Infecțioase.

Asta-i ca-n bancul de la Radio Erevan:

Un ascultător întreabă – E adevărat că lui Ionescu i s-a dat o Volgă alba?

Redacția răspunde – Da, cu trei mici corecții: nu era albă, era neagră; nu era Volgă era bicicletă; nu i s-a dat, i s-a luat.

Îl las pe Vergil Chițac să se dumirească cine-i Ionescu, unde-i Volga, a cui este bicicleta și, nu în ultimul rând, cui nu i s-a dat, ci i s-a luat! Până se dumirește Primarul Constanței, îi solicit public să anunțe explicit când se va redeschide Spitalul Clinic de Boli Infecțioase!

Mai direct spus să renunțe la glumițe cu: „în scurt timp”, „mai apoi”, ”la o dată ulterioară” sau …la primăvară.

Până se decide și Vergil Chițac să ia în serios problema redeschiderii, îi reamintesc faptul că în această unitatea sanitară sunt tratați bolnavi și cu alte afecțiuni, în afara COVID 19.

Din cauză ambâțului manifestat “plenar” de primarul Constanței, aceștia au fost lăsați de izbeliște și nu puțini au dat mâna cu moartea…  De izbeliște a fost lăsat și personalul medical, cel care a fost împrăștiat prin tot județul fără a avea certitudinea unui loc sigur de muncă.

Și ca să nu existe vreo urmă de confuzie pentru Vergil Chițac, precizez că vorbesc despre pacienții și angajații Spitalul Clinic de Boli de Infecțioase din Constanța, Bulevardul Ferdinand numărul 100…”, a transmis Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri