17.4 C
Constanța
duminică, 19 mai 2024

Mihai Lupu reacționează: „Îmi cer scuze în fața tuturor constănțenilor… Am răbufnit, ca orice om”

spot_img
spot_img

Trebuie citit

spot_img
Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța (CJC), reacționează, după apariția în spațiul public a unor imagini. „Îmi cer scuze în fața tuturor constănțenilor”, a declarat astăzi Lupu, în cadrul unei conferințe de presă.

„Vizualizând aceste imagini, mă încearcă un fenomen de frustrare. Sigur că îmi cer scuze pentru ieșirea mea nervoasă și pentru cuvintele adresate și îmi cer scuze tuturor constănțenilor, pentru că nu asta e imaginea mea. Dat fiind și pentru că ne aflăm într-o perioadă a postului, poate că e bine să facem și niște mărturisiri complete, deci e bine ca toți cei care astăzi folosim toate instrumentele de informare, să ne informăm corect și să fim cinstiți și onești”, a declarat Mihai Lupu.

Președintele CJC a explicat că întâmplarea nu a avut loc la ora 03:40, așa cum indică imaginile surprinse de camera de supraveghere a polițistului, ci la 20:30, sugerând că cineva a editat imaginile, ca să-i facă rău.

Mihai Lupu a povestit că în seara respectivă nu avea la el permisul de acces în Peninsulă, ci doar legitimația, pe care, susține că agentul de poliție i-a aruncat-o pe bancheta mașinii. A prezentat buletinul, ca să facă dovada domiciliului.

„Am răbufnit, ca orice om, că sunt și eu om, nu robot”, a mai spus Lupu, povestind că a coborât apoi din mașină și a plecat pe jos acasă, respectând regulamentul.

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri