8.4 C
Constanța
sâmbătă, 2 martie 2024

Știre falsă privind întreruperea furnizării apei în municipiul Constanța!

spot_img

Trebuie citit

Ca urmare a faptului că pe rețelele de socializare circulă un anunț care face referire la  sistarea furnizării apei potabile începând de astăzi – 03 noiembrie 2021, ora 22.00, până joi – 04 noiembrie 2021, ora 12.00, RAJA SA anunță toți consumatorii că aceasta este o informație falsă.

Toate comunicările legate de activitatea societății noastre, inclusiv cele referitoare la disfuncționalitățile în furnizarea apei, sunt aduse la cunoștința publicului pe pagina oficială de Facebook RAJA SA,  pe site-ul societății și prin intermediul  mass-mediei locale, care publică informațiile în timp util.

Cu atât mai mult, lucrările programate cu impact major pentru populație, sunt făcute publice  cu cel puțin 72 de ore înaintea demarării acestora, prin toate mijloacele de comunicare posibile, pentru a permite utilizatorilor să-și creeze rezerve de apă.

Operațiunile sunt planificate și propuse din timp conducerii societății spre aprobare și sunt comunicate abonaților, prin intermediul canalelor de informare specifice menționate mai sus, numai după avizul final.  

Rugăm consumatorii să nu ia în considerare anunțurile care nu sunt transmise prin intermediul acestor canale oficiale,  așa cum este cazul anunțului publicat recent pe rețelele de socializare.

Biroul de comunicare RAJA SA Constanța

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri