30.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Vindecare spirituală, minciuni și casete video

spot_img

Trebuie citit

Pentru majoritatea dintre noi, viața nu e ce ne dorim și ce ne-am propus. Nu mă refer la cei care fantezist își doresc yaht și casă pe riviera franceză. Unii chiar reușesc – să-i țină Dumnezeu și să le meargă în continuare traficul de droguri, țigări și fetițe… Mă gândesc la liniște sufletească, un minim de confort locativ și o minimă siguranță financiară. Sănătate și un serviciu stabil și care să le placă.

Majoritate – adică majoritate covârșitoare, zic. Știu: vouă, care citiți aici, vă e bine. Felicitări – aveți smartphone, tabletă sau laptop. Poate toate la un loc. Good for you! Ăla mic e bine? Perfect, ok. Ieșiți însă din bula voastră și veți întâlni multă, multă lume foarte necăjită. Ce e de făcut?

Simplu. Pentru cei mai mulți, nimic. Nu au ce să facă. Nu pot, nu au ce ce. Viața merge așa, înainte. Și la un moment dat se termină. Pentru mulți, asta e o mântuire, o binecuvântare. Game over. Alții, dacă au bani și sunt destul de deschiși la minte, merg la psiholog, ca să le treacă frustrarea. Oricum, altceva – în afară de a se îmbogăți miraculos, la Loto, sau să se însănătoșească la moaște – n-are ce să se întâmple. Alții muncesc mai mult. Și mai mult. Alții schimbă serviciul, casa, nevasta. Alții se resemnează iar și mai puțini își pun capăt zilelor. Nu-i o soluție. Alții se mulțumesc cu ce/cât au și sunt mulțumiți. Îi invidiez sincer.

Alții în schimb încap pe mâna unor escroci, care le promit să le schimbe energiile negative cu unele pozitive. 1.500 de lei cursul online, două zile (înainte era undeva la munte, cu perspectiva incertă de ceva coțăială). Webinar îi zice cult. „Depune în subconştient gânduri de succes, prosperitate, abundenţă. Mai devreme sau mai târziu, aceste efecte vor deveni vizibile.” Am depus – dobânda a fost negativă.

„Unul din darurile mele divine este sa ii susțin pe cei care au obiective personala/profesionale CUM sa le și aducă în manifestare, într-o anumită unitate de timp. Asta facem o dată la 3 luni în comunitatea mea educațională”. Caci para?

„Energie de vindecare, de asemenea, poate fi transmis la sufletul de vindecător a sufletului pacientului apoi organismelor de eteric şi fizic al pacientului. Energie de vindecare spirituală sau energie de vindecare divină apoi trece prin ființe superioare ca fiinţe angelice mare, profeți mari sau avatare, Sfânt master, Vieţile Sfinţilor, Marii profesori spirituali, Vindecarea cu îngeri şi altele, apoi sufletul şi corpul eteric de vindecător.” N-ați înțeles cum se face?! Vă explică ăștia, contra cost. E plin internetul și facebook de ei.

Restul, în ignoranța noastră, ne ducem crucea. Cum știm.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri