17.4 C
Constanța
luni, 27 martie 2023

Codul galben fără cai. Prefectura învață să coloreze.

spot_img

Trebuie citit

Miercuri dimineața, după ce cu o seară înainte grăise deja Președintele Tuturor Românilor (de dreapta), a apărut o știre. Cum că bieții copii vor fi eliberați din robie și că de luni 8 februarie vor merge la școală, cu un entuziasm demn de o cauză mai bună.

          Părinții și-au spălat odraslele cu apă și săpun, le-au trecut un pieptene prin cap, le-au dat poate și chiloți curați (cum zicea bietul bunică-miu: „nevastă, dă-mi PRIMENELI curate!”) și le-au pus bocceluța la ușă.

          Dimineață însă, au venit precizările. Că cică doar în scenariul verde vor merge toți în bănci. În ăla galben, doar clasele I-IV, a VIII-a și a XII-a, pentru că au examene la vară. Iar în cel roșu, doar prichindeii de școală primară. Virusul poate fi păcalit, dar nu e prost, înțelegeți?

          Acuma, în aceeași dimineașă cu pricina, Constanța era galbenă ca lămâia, exact ca în celebra melodie populară „Mă c… în fundu’ curții”. Dar cică nu-i așa! S-ar putea ca în weekendul ăsta să se mai înverzeasă, să-i iasă și ghioceii. Să dea colțu’ ierbii. Sau, dimpotrivă. Urmează ca Prefectura să ne deștepte. Inclusiv pe noi, proștii needucați de stânga.

          Deci, nu stingeți televizoarele! Urmează un comunicat important pentru țară. Țara Piticilor.

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri