14.4 C
Constanța
duminică, 14 aprilie 2024

Cea mai proastă veste pentru-un bou e să-l bagi în seamă

spot_img

Trebuie citit

Mi se reproșează uneori că sunt prea dur în exprimare, pe facebook. Pe PROPRIUL MEU facebook.

E-adevărat. Dar, ghici ce?! Nu îndeplinesc nicio demnitate publică – nu-s deputat, n-am nicio funcție la vreun partid, nu-s consilier local, nici măcar președinte al asociației de locatari. Plus că îmi place să cred că eu fac pamflet, satiră. Astea ustură.

Dar când, în calitate de LIDER DE FILIALĂ DE PARTID spui că doar votanții, simpatizanții și membrii tăi sunt deștepți, iar restu-s proști, asta e altceva. „Deschiderea școlilor este cea mai proastă veste pentru pesediști. O persoană educată nu va vota niciodată cu socialiștii”.

Să facem o analiză pe text. De ce ar fi o veste proastă pentru pesediști?! Tre s-o ia din nou de la clasa-ntâia?!? Mai ales că pesediștii, nu alții, au insistat de luni bune pentru redeschiderea școlilor!?

Și pe urmă, care socialiști?! PSD sunt, așa cum se cheamă, SOCIAL-DEMOCRAȚI. O doctrină ISTORICĂ, la fel de nobilă ca liberalismul, dacă vreți. Partidul SOCIALIST Român nici nu știu dacă mai există – poate doar prin vreun apartament de bloc. De fapt, nici n-a existat cu adevărat, după ‘89.

O persoană educată n-ar vota niciodată PSD, vrea să zică. Numa boii. Cine are peste opt clase, e îndrumat automat către dreapta. I se face o firmă, un SRL, e scos din câmpul muncii și făcut patron, în mod automat. Pe simpatizanții stângii nu-i ajută capul – sigur n-au luat nici bacalaureatul.

O lume simplificată, alb-negru, stânga-dreapta, sus-jos, în care unii trăiesc, singuri la ei în cap. Am făcut o analiză de logică pe un text inept. Sunt deci la fel de cretin ca cel care l-a postat pe facebook și l-a șters după juma de oră de rușine. Sau pus de alții, mai sănătoși la cap.

Dar, la naiba, am voie! Sunt un om needucat!? Deschiderea școlilor e cea mai proastă veste pentru mine: pe fii-mea am decis deja, demult, s-o fac stripteuză.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri