18.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

„Mizeria administrației Radu Cristian din Mangalia continuă și în anul electoral 2024”

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Mangalia a fost transformată în moșie proprie de către PNL și primarul Radu Cristian, una în care nimic nu mișcă fără aprobarea lor. La fel ca în cazul tuturor baronilor locali PNL – mai mici sau mai mari – și în cazul primarului Radu Cristian menținerea la putere s-a făcut prin recurgerea la tot felul de mizerii prin care să elimine competitorii electorali.

Actualul primar, împreună cu toată gașca penelistă din Mangalia, au făcut presiuni, au intoxicat spațiul public și au folosit toate pârghiile pe care le au la îndemână, inclusiv instituționale, pentru a-și asigura și în acest an perpetuarea puterii. Au folosit aceleași vechi tehnici politicianiste pentru a-și elimina competitorii și pentru a se asigura că nimic nu le stă în cale.

Caracatița politică de la nivelul Mangaliei a obținut invalidarea candidaturii lui Cosmin Trușcă din partea AUR pentru Primăria Mangalia, în condițiile în care Biroul Electoral validase această candidatură. Actualul primar Radu Cristian, mână în mână cu Menabit Ozghiun, au atacat decizia Biroului Electoral de Circumscripție cu scopul clar de a elimina un candidat care avea potențialul de a pune capăt domniei peneliste din Mangalia.

Chiar dacă au obținut invalidarea candidatului AUR pentru Primăria Mangalia, având în spate aranjamentele de la Tribunalul Mangalia, care a dat curs unei plângeri inventate și fără niciun fel de fundament, lupta noastră continuă!

Facem apel la toți locuitorii orașului care își doresc cu adevărat schimbarea la nivelul administrației publice să voteze lista AUR pentru Consiliul Local Mangalia deschisă      de dr. Mohammad Murad, dr. Dan-Nicolae Lefter și Cosmin Trușcă.

Luptăm până la capăt pentru a înfăptui dreptate pentru Mangalia, pentru a scăpa orașul de acest regim corupt al PNL-ului și pentru a reda speranța locuitorilor săi!

Departamentul de comunicare al Alianței pentru Unirea Românilor

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri