0.4 C
Constanța
vineri, 8 decembrie 2023

Debandadă pe bulevardul Lăpușneanu: n-ai unde să virezi la stânga!?

spot_img

Trebuie citit

Realitatea ne demonstrează însă (și o va face în continuare) că ce arată bine pe hârtie poate arăta diferit în realitate.

Un bun exemplu este bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Recent s-au trasat marcajele rutiere între City Mall și giratoriul de la intrare în Mamaia. Distanța dintre cele două puncte este de circa 1,6 kilometri. Ei bine, nu există niciun loc unde să poți face stânga. Dacă ai ajuns în față la mall și vrei să întorci, trebuie să parcurgi peste 3 kilometri (dus-întors).

Am văzut cel puțin cinci șoferi care, din diverse motive, au încălcat linia continuă. Nimic nu ne face să credem că, în viitor, acest lucru nu se va întâmpla. În lipsa poliției care să stea permanent în zonă (o utopie) sau a unor camere de supraveghere a traficului legate la un dispecerat non-stop, fenomenul va căpăta amploare, cel mai probabil. Mai ales că intersecția de la intrare în Mamaia, a cărei reconfigurare a costat peste 8 milioane de lei!, este deja aglomerată, iar la vară va fi jale. Mulți șoferi vor prefera să riște decât să ocolească atât de mult și să piardă minute bune în trafic.

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri