1.4 C
Constanța
joi, 30 noiembrie 2023

Serbare câmpenească la Negreni, Băneasa, cu prilejul Rusaliilor

spot_img

Trebuie citit

Primăria comunei Băneasa (Constanța) și primarul acesteia, Paul Coliș, au organizat duminică, cu prilejul Rusaliilor, o serbare câmpenească în satul Negreni, aparținând comunei.

Sute de locuitori din localitățile limitrofe s-au bucurat de o atmosferă destinsă, jocuri, instalații de agrement și un program artistic asigurat de artiști consacrați, dar și interpreți din Băneasa, începând cu micii dansatori și cântăreți din comună. Cei care au vizitat numeroasele mănăstiri din zonă, cu ocazia marii sărbători religioase s-au oprit după orele prânzului în spațiul special amenajat de lângă satul Negreni, în apropierea drumului național.

Totul a fost asezonat cu bere, mici, fripturi, dar și dulciuri pentru copii: clătite, gogoși, înghețată ș.a. Participanții au apreciat inițiativa primăriei și a câtorva oameni de afaceri din zonă, care prin eforturi financiare proprii au asigurat buna desfășurare a petrecerii câmpenești.

Primarul Paul Coliș a promis că asemenea evenimente vor mai fi organizate pe parcursul verii, spre bucuria localnicilor.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri