17.4 C
Constanța
duminică, 19 mai 2024

Oficialii Ministerului Sănătății: Al patrulea val corona începe să se răspândească în țară!

spot_img
spot_img

Trebuie citit

spot_img

Un al patrulea val de coronavirus a început să se răspândească în țară, au declarat vineri oficiali ai Ministerului Israelian al Sănătății, citați de ziarul Yediot Aharonot, după ce ieri au fost înregistrate peste 300 de cazuri noi de virus, iar numărul pacienților confirmați cu corona a depășit astăzi 2.000.

Potrivit unui oficial al Ministerului Sănătății, „frecvența răspândirii virusului arată clar că suntem la începutul unui alt val. Trebuie să transmitem publicului mesajul corect că, dacă cinismul continuă, ne vom trezi că ne întoarcem cu multe luni în urmă, în ciuda vaccinărilor”.
Potrivit datelor Ministerului Sănătății, publicate astăzi, vineri, 295 de cazuri noi de Corona au fost înregistrate ieri, după efectuarea a 63.067 de teste.
Douăzeci și șase de pacienți cu Corona sunt în stare gravă, inclusiv 16 pacienți supuși respirației artificiale.
Există o creștere a tuturor indicatorilor, care sunt în concordanță cu datele unui alt val de focare de Corona, cu excepția faptului că de miercuri săptămâna trecută, nu au fost înregistrate decese din cauza virusului.
„Cifrele cresc în mod clar. Ne-am bazat pe vaccinări, dar încă nu suntem siguri că vaccinările sunt la fel de eficiente ca acum câteva luni și înainte ca boom-ul Delta (indian) să se răspândească în Israel. Nu putem spune asta o dată pentru totdeauna, dar al patrulea val este cu siguranță în fază incipientă și poate fi văzut în toți indicatorii și trebuie să lucrăm rapid și decisiv pentru a încerca să-l blocăm”, a declarat ziarului, un oficial al Ministerului israelian al Sănătății.

(Anima News)

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri