14.4 C
Constanța
duminică, 14 aprilie 2024

Sméagol – Popescu, avarul trădător din fruntea Ministerului Energiei

spot_img

Trebuie citit

România, pe timp de pace, a ajuns de importă energie electrică din Ucraina. O țară în plin război cu Rusia de peste 120 de zile, este capabilă să exporte energie electrică către UE, respectiv, România.

La noi, țara în care pe timp de pace ne cad poduri, ne cad avioane și elicoptere, iau foc spitale, se surpă autostrăzi la 6 luni de la recepția lor, iar „Guvernul Cio-Ciucā” se laudă că suntem bine.

Urmăresc cu atenție evoluția pieței pe PZU (Piața pentru Ziua Următoare) unde peste 40% din energia electrică consumată în România este cumpărată de pe Bursa de la Viena, iar restul de 60% provine din contractele bilaterale ale furnizorilor încheiate cu producătorii autohtoni, (atenție!), contracte valabile doar pentru 12 luni.

Consider că este o nebunie ca, noi, țară producătoare de energie electrică cu peste 88% de către statul român, să mai asistăm pasivi la acest jaf comis de către guvernul actual, când aceștia, oameni de juma-de-leu, vin să ne închidă gura cu 50 de bani în marea lor considerație față de români, o bătaie de joc asupra poporului. Puteau foarte bine să se opună, să renegocieze liberalizarea prețului la energie, ținând cont de nivelul de trai al românului, dar mai ales că această liberalizare IMPUSĂ României s-a făcut în plină criză pandemică de către guvernul PNL-USR-UDMR + cei 18 deputați de la minorități conduși de Varujan Pambuccian.

Vorbim de un guvern ce a comis acte de sabotare a economiei naționale prin Sméagol – Popescu, avarul trădător din fruntea Ministerului Energiei, încredințat acestuia de către „Stăpânul Inelelor” de la Cotroceni.

Dacă noi, AUR, atragem atenția că, politicienii alogeni, străini de interesele națiunii noastre, precum Iohannis, Orban, Arafat, Cîțu, Isărescu, Rafila, în frunte cu doctorandul Ciucă (care habar nu are că se produce în țară motorină!!!), comit acte de trădare prin deciziile lor, suntem catalogați că am fi extremiști.

Clar, a fi patriot este ilegal, comitem un delict în România zilelor noastre, după ce aceste partide de trădători au distrus România începând cu decembrie 1989.

Despre aceste aspecte am tot ridicat problema de la tribuna Parlamentului, cerând ilustrului democrat vopsit pe stânga politichiei de pe Dâmbovița, președintelui PSD Ciolacu, care mai este și președintele Camerei Deputaților, să prezinte Raportul Comisiei de anchetă privind liberalizarea prețurilor la energie, comisie care şi-a încheiat activitatea pe 15 XII 2021, după 3 luni de activitate, însă, trădătorii din coaliția de guvernare se fac că plouă, continuându-se jaful pe bugetul familiei fiecărui român.

Vai și amar cu acest Sméagol la Ministerul Energiei, slugă susținutā de toți vânzătorii de țară din PSD-PNL-UDMR + Minoritāţile, 18 deputați la număr, ai lui Pambuccian Varujan. (O grupare creată de Iliescu, care să permită jonglarea demolării unui guvern, gen partid balama).

Deputat Dumitru Viorel FOCȘA

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri