25.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Chițac, cam cât de proști ne crezi?!?

spot_img

Trebuie citit

Primarul municipiului Constanța a furat niște poze de pe un site de proiectare și le-a trântit pe pagina lui de Facebook, anunțând că așa va arăta parcul de 4 ha din cartierul Veterani. Cum să faci asta? Chiar nu există în toată primăria aia un om capabil să facă niște schițe frumoase? Cum să furi fără nicio jenă munca altora? Cam cât de proști credeți că suntem?

Problema majoră e că Spitalul Clinic de Boli Infecțioase e încă închis. Au trecut patru luni de la incendiu și administrația Chițac și-a demonstrat cu vârf și îndesat incapacitatea. În ziua incendiului ni se prezentau soluții rapide și eficiente. Pe nu știu câte paliere și direcții de acțiune. Nu s-a materializat nimic. (…)

Parcul Tăbăcăriei arată ca după bombardament, străzile din oraș sunt praf, lucrările nu se mai termină, căldura și apa caldă se dau cu porția, dar noi am spart 1 milion de euro pe luminițe. Erau o prioritate.

Și că tot veni vorba de parc, unde e ăla industrial pe care ni l-ați promis în campanie? Cel care trebuia să crească economia orașului, să atragă investitori, să țină tinerii acasă?

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri