13.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

Să vi-l luați pe Chițac și să vă spălați pe cap cu el!

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Au tot promis că, de la 1 septembrie, constănțenii branșați la sistemul centralizat de încălzire vor avea apă caldă. Minciuni! Minciuni! Abia în după amiaza zilei de ieri, 4 septembrie, a început să curgă oareșce apă călâie la robinetele celor care sunt branșați la Magistrala 1. Spre seară au avut chiar apă caldă.

Nu la fel de norocoși au fost constănțenii de pe Magistrala 2. Acestora nici măcar directorul Termocentrale  SA nu a putut să le spună când se vor spăla omenește. Căci de baie în lighean și la ibric s-au cam săturat!

Ce face primarul Chițac în acest timp? Dușuri la Eforie!

Atitudinea cel puțin nepăsătoare, ca să nu-i spunem altcumva, a fost remarcată și de Andrei Popescu, fost consilier municipal independent, actual președinte fondator al Asociației „Constanța Ia Atitudine”.

“După București, Constanța este un adevărat studiu de caz. Negativ, desigur. Administrațiile s-au tot schimbat și noi tot la lighean ne spălăm. E drept, în mandatul navetistului de Eforie constănțenii au bătut toate recordurile de încălzit apa la aragaz. Știm că i-a plăcut în comunism, el fiind produsul său, dar să-i fi plăcut atât de mult încât să ni-l livreze an de an pe țeava de apă caldă, în timp ce el huzurește în vila sa din Eforie, precum și prin comportamentul său dictatorial pare totuși cam mult pentru cei 73% dintre constănțenii care nu l-au votat. Ăia 27%, să vi-l luați și să vă spălați pe cap cu el, în loc de apă caldă.”, a transmis Andrei Popescu, președinte fondator Asociația „Constanța Ia Atitudine”.

Detalii, AICI.

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri