30.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Focșa: Este inadmisibilă lipsa de solidaritate față de orice națiune, atunci când valorile tradiționale sunt atacate

spot_img

Trebuie citit

Scurtă informare în urma vizitei făcute la Doha, între 1-4 octombrie, la invitația autorităților din Qatar, având ca organizator Comitetului Național pentru Drepturile Omului NHRC.

Tematica pusă în discuție a fost protecția drepturilor omului în societatea qatarezā, cu predilecție protecția muncitorilor emigranți care au fost aduși pentru susținerea ritmului de dezvoltare economică a statului Qatar.

Conferința a fost organizată de NHRC Qatar, (Comitetul Național pentru Protecția Drepturilor Omului), care ne-a oferit posibilitatea unei analize cu reprezentanții ILO(Organizația Internațională a Muncii) la Doha, Ministerul Muncii, Qatar Red Crescent (Semiluna Rosie), reprezentanți ai administrației locale și guvernamentale ce vor gestiona desfășurarea Campionatului Mondial de Fotbal 2022, cât și reprezentanți ai mediului de afaceri din societatea qatareză.

Poziția AUR, prin reprezentarea avută la nivel de Vicepreședinte GRUI (Grupul Român al Uniunii Interparlamentare), respectiv a a mea și a colegului deputat AUR, Radu Vicențiu Grădinaru, a fost una de susținere din partea română, cu promisiunea de a asista și la implementarea în lege a proiectelor legislative pe sectorul drepturilor omului, așa cum au fost asumate de Qatar față de organismele internaționale.

Când vorbim despre drepturile omului, există această „oportunitate”, pe care nu o ratează niciodată mișcarea neomarxistă, prin a-și pune cap de listă pretențiile lor aberante, chiar nocive pentru copii, legate de „drepturile” și pretențiile LGBT, la libertățile promovate de aceștia, pretenții care lovesc la fundația blocului de valori morale, fie că vorbim de cultura creștină, musulmană sau mozaică.

Este inadmisibil și de neconceput de către noi, AUR, lipsa de solidaritate față de orice națiune atunci când observăm valorile tradiționale atacate, subminate prin așa zisele „pretenții la drepturile încălcate” ale unei minorități ce-și dorește a se impune la nivel global prin atacuri asupra majorității, asupra familiei.

România, prin AUR, va garanta și va lupta atât în interiorul societății românești cât și în afara ei, pentru ca valorile care au ridicat civilizația umanității peste veacuri, până în acest punct, să fie transferate copiilor noștri tot la nivel global.

Deputat Dumitru Viorel FOCȘA

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri