7.4 C
Constanța
joi, 23 martie 2023

Concurs de prostie! Câștigătoare: România mereu surprinzătoare.

spot_img

Trebuie citit

Toată săptămâna mi-a sunat în cap Hey, Stupid! al lui Alice Cooper. Da, rockerilor, știu că n-are legatură cu ce scriu io aici, da’ de câte ori am citit unu’ din textele astea, mi s-a părut că facem concurs de prostie în țara asta:

  • Alianța USR-PLUS Constanța lansează public un nou concurs de CV-uri pentru ocuparea funcției (neremunerate) de reprezentant titular din partea Consiliului Județean în Comitetul Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social (CLDPS) Constanța, din cadrul Inspectoratului Şcolar Județean, comitet cu rol consultativ.
  • La Administrația Bazinală de Apă (ABA) Prut-Bârlad este director Petru Avram, vicepreședinte PNL Iași. Acesta se recomandă subordonaților ca „un animal politic care va ajunge cel puțin ministru” și le cere specialiștilor din instituție să accepte angajați care nu știu nici măcar în ce se măsoară debitul unui râu. Recent, la departamentul care se ocupă de apărarea împotriva inundațiilor a fost angajată o tânără care a fost chelneriță la un bar din Iași. Asta în condițiile în care ABA Prut-Bârlad are în subordine mai multe județe din Moldova, afectate periodic de inundații. (detalii aici dacă trăiți într-o peșteră)
  • PSD-ista Aurelia Surulescu, de profesie dactilografă, fostă prelucrătoare prin așchiere și absolventă – la 45 de ani – a unei facultăți neacreditate, este bugetarul cel mai bine plătit din România, cu 18.000 de euro/lună, dezvăluie activistul Libertatea. Aurelia Surulescu a urcat treptele administrației publice în guvernările PSD-iste, până la postul de șef de serviciu administrativ la Registrul Auto Român (RAR). (detalii aici, neinformaților:)

Ton apasat, cu toate consoanele la mine, răspicat, incruntat:

Băi, idi…fraților, toți! Voi chiar n-ați învățat naibii nimic?! Băi, da’ nimic-nimic?

Cum mama dracului să ceri, mă, CV-uri la partid pentru reprezentantu’ vieții în comitetul Nimic de Nicăieri sau orice altă foncție de care dispuneți voi de la partid?

În ce an v-ați născut?? Rugați-vă părinții (care vă mai suportă), să vă povestească cum era aia cu secretaru’ organizației de partid dinainte de ’89. Cum să faci așa ceva? Mai ales după ce ți se și atrage public și decent atenția că nu e ok, e lipsit de orice fel de transparență (degeaba spuneți pe gură că “depolitizați” voi nu știu ce…) și că ar trebui să încetați practica asta, că o sa ajungeți mai rău ca “ceilalți”.

Cât despre ceilalți, cine-o zis “PSD si PNL aceeași mizerie” o spus-o cu foc și o supus-o binie die tăăt. Nu v-ați săturat, nesătuilor de nesătui, din propriile rânduri care ajung în foncții doar pentru că „lipesc bine afișe” (aici citiți ce vreți ca mă feresc să spun despre femei ca au ajuns pe cur în funcții) sau știu să pupe cururile potrivite? De-aia avem partide? Ca să hrănim toți neterminații care n-au știut să facă ceva cu viața lor altceva decât să semneze o adeziune la partid?! Proș…fraților!

Toți, până la unul! Bine v-o făcut AUR (alții cu probleme, da’ măcar nu o au încă pe-asta, sper) că v-a văduvit de niște locuri calde de prin Parlament. Vorbea Cristi Hagi azi despre cele 100 de zile ale noii administrații în Constanța, cu bile albe și negre. Ce 100 de zile, Cristi, ce proiecte, ce dezvoltare când aștia rup ușa la 17.00 și încă n-au terminat de împărțit funcții? Stai, dar opoziția?! Care? N-am văzut proiecte inițiate de vreun consilier PSD în primele 100 de zile, încă n-au aprins lumina după ce a stins-o Decebal Făgădau, probabil încă mai caută întrerupatoru’ sau becu’.

Teatru prost!

În rest, numai de bine, următoru’ articol la Metropola Constanța o să fie despre coaste de porc, mă las naibii de comentat politicieni și pasiunile lor nebune pentru femei, vorba altui cântec, da’ nu-mi place de Dan Teodorescu așa că nu pun link.    

 Avocat Emil Mihail TATU

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri