18.4 C
Constanța
joi, 19 mai 2022

Chițac vorbește despre războiul din Ucraina, dar refuză să vorbească despre problemele grave ale Constanței

Trebuie citit

Chițac vorbește la televiziunile centrale despre războiul din Ucraina, dar refuză să vorbească despre promisiunile din campania electorală și de la instalarea în funcție

Vergil Chițac, primarul Constanței, n-a terminat niciun proiect important în Constanța, dar asta nu-l împiedică să-și piardă timpul făcând analize strategice referitoare la soarta Europei, la televiziunile centrale.

Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța nu a fost deschis nici pe 15 decembrie 2021, cum a promis inițial primarul Vergil Chițac, nici pe 1 martie, cum a declarat apoi, în varianta optimistă. Și azi e închis și va mai sta așa ceva timp.

În timp ce în Cluj se semnează hârtiile pentru un nou spital județean, de peste 300 de milioane de euro, în Constanța nu se poate repara nici măcar ce avem.

Una din doctorițele spitalului, Corina Maxim-Mitroi, a pus câteva întrebări conducerii, la care, desigur, nu va primi răspuns, dar care scot la iveală incompetența administrației Chițac.

„La saloane de ce nu ați pus uși antifoc? De ce nu ați montat mânere antimicrobiene? De ce nu ați schimbat gresia și faianța puse din anii 2000, știut fiind faptul că în rosturile dintre plăci sălășluiesc germenii? De ce în aproape șase luni nu ați schimbat cu linoleum antimicrobian?? De ce nu ați schimbat instalația sanitară?”

Articolul întreg, AICI.

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri