8.4 C
Constanța
miercuri, 28 februarie 2024

#plângăcioșii USR Constanța nu prea mai #rezistă prin primăria lui Chițac și Rusu

spot_img

Trebuie citit

Astăzi, continuăm să vă prezentăm la rubrica noastră niște rețete delicioase, dar despre ceva cu gust oribil. Preparatul de azi e recomandat de Cristina Ionescu (Atac de Constanța). Se iau niște proști și se așează în fruntea orașului, de către alții, care i-au votat. Se amestecă totul, dar nu se leagă. Se drege cu oțet – cu gustul ăsta am rămas, avem din plin. Se pune la foc mic încă trei ani, după care sperăm să-i vedem la rece. Cuduamneajută.

„Zmeii din online sunt acum niște ființe neajutorate care nu înțeleg ce li se întâmplă. O metamorfoză care a șocat pe toată lumea, dacă nu uităm în urmă la lozincile și strigăturile de luptă și la determinarea din campania electorală.

Lupii sătui de oprimarea pesedistă au devenit astăzi niște mielușei luați peste picior și tăvăliți zdravăn de PNL.

Războinicii de la USR sunt soțiile bătute și gonite de acasă de către un PNL abuzator care nu respectă termenii mariajului.

Toate vaietele sunt postate pe același Facebook, singurul loc în care cei de la USR Constanța mai au curaj să se plângă. În primărie nici nu li se aude glasul.

Viceprimarul Florin Cocărgeanu stă înghesuit într-un birou de la etajul II, în timp ce lumea bună, păstorită de Chițac și Rusu, stă elegant la primul etaj, cu cafele și mâncare de la protocol.

Legenda spune că useristul Cocărgeanu nu știe să ajungă singur la biroul primarului. Nu prea a călcat pe acolo.

Din când în când îl vizitează și pe el consilierul Mihai Ochiuleț și împreună scriu, pe ascuns, texte lacrimogene pe care le publică pe rețelele de socializare, în care se smiorcăie ca niște muieri înșelate de oamenii răi și fără suflet din primărie.

Fix de asta aveam nevoie noi, constănțenii.

De aia v-am votat, să vă citim suferințele pe internet, să vă jelim neputința și să vă susținem moral. Să ne plângem de milă în grup organizat, în timp ce colegii și partenerii voștri de petrecere fac ce vor ei prin Constanța.

Locul vostru e pe internet, la înjurături și propagandă. Funcțiile și responsabilitatea vă îngenunchează, iar noi ne prăbușim odată cu voi, pentru că ne-ați păcălit.”

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri