36.4 C
Constanța
joi, 20 iunie 2024

Mihai Lupu a reacționat după acțiunea DNA la sediul Consiliului Județean

spot_img

Trebuie citit

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au descins astăzi la sediul instituției, mai exact la Serviciul Administrarea Domeniului Public si Privat condus de Ermil Chelariu.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a declarat, legat de aceste evoluții:

„Cu hotărâre și consecvență, doresc să reafirm angajamentul meu ferm de a NU tolera nicio formă de favorizare, aranjament sau atribuire incorectă a contractelor.

Aș vrea ca toți constănțenii să știe că voi solicita o analiză și o revizuire amănunțită a tuturor procedurilor de achiziții, indiferent de natura lor – fie că sunt servicii, bunuri sau investiții majore.

Această inițiativă crucială reprezintă un pas important în asigurarea unei gestionări corecte, transparente și eficiente a resurselor noastre. Ne propunem să ne aliniem celor mai înalte standarde de conformitate și să devenim un model de excelență în sectorul public.

Toți angajații CJ Constanța sunt implicați și sunt supuși unui program de instruire prin intermediul Programului Operaţional Capacitate Administrativă = POCA. Prin intermediul acestui program, ne asigurăm că fiecare membru al echipei noastre este conștient de importanța eticii și respectării normelor în cadrul procesului de achiziții publice.“, spus Mihai Lupu.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri