16.4 C
Constanța
sâmbătă, 13 aprilie 2024

Abuzurile administrației de la Constanța, reclamate în Parlamentul României

spot_img

Trebuie citit

Deputatul constănțean Dumitru Viorel Focșa (AUR) a formulat, în plenul Parlamentului, o declarație politică, în care denunță abuzurile Jandarmeriei Constanța, sub ocrotirea primarului Constanței.

Deputatul a fost, în weekendul trecut, victima unui abuz de forță al jandarmilor care asigură perimetrul din jurul Târgului de Crăciun. Dumitru Viorel Focșa protesta acolo pașnic, cu mai mulți cetățeni, împotriva măsurii instaurate de Primăria Constanța, de a impune certificatul verde într-un spațiu public, situat – nota bene – în aer liber. În calitate de parlamentar, a solicitat explicații „forțelor de ordine”, moment în care a fost bruscat și târât în afara „dispozitivului” (?!) Mai exact, locotenentul Iancu din cadrul IJJ Constanța a primit un apel în cască. Din acel moment, s-a luat la țintă pe deputatul Focșa, l-a târât pe jos, susținând că o face pentru… protecția deputatului! Situația a degenerat, până când superiorul ierarhic al domnului Iancu, un căpitan, i-a spus să înceteze.

„Domnule prim ministru, opriți abuzurile de la Constanța! De ce s-a ajuns aici?! Pentru că inepta administrația municipiului Constanța, condusă de amiralul făcut la apelul bocancilor de fostul președinte Băsescu, Vergil Chițac, a decis ca intrarea în spațiul destinat Târgului de Crăciun să se facă pe bază de certificat verde. (…) Lipsită de orice rațiune, pentru că județul Constanța este în scenariul verde, incidența la 14 zile a ajuns la 1,31% iar Târgul de Crăciun este organizat în aer liber!?

Fac un apel pe această cale la dl. prim ministru, care este prieten bun cu dl. Chițac: ordonați vâslașului cu veleități de amiral să facă stânga-mprejur și să intre în cazarma de la Eforie și să lase Constanța să respire aerul libertății! Ordonați-i să dea jos gardurile care ne separă copiii, nu-i mai tolerați incompetența și abuzurile! De fapt, ordonați-i să demisioneze, ați face tuturor un mare bine… Municipiului Constanța, partidului din care faceți parte și guvernului pe care îl conduceți”.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri