29.4 C
Constanța
luni, 15 aprilie 2024

Ce se ascunde în spatele numirii lui Iohannis la NATO? „Ficusul ăsta a costat mult!”

spot_img

Trebuie citit

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist își prezintă propria teorie pe acest subiect. În acest sens, el dă ca exemplu achiziția unor avioane de luptă second-hand, din Statele Unite, care ar costa în jur de 2 miliarde de dolari.

„Klaus Iohannis trage sfori să fie numit Secretar General al NATO. El se află pe lista candidaților, iar noi de abia acum ne explicăm de ce a pus Iohannis interesele externe de fiecare dată pe primul loc, în detrimentul României. Poate și-a negociat poziția în NATO cu bunurile acestei țări. Numirea sa nu are nicio legătură cu capacitățile sale, nici cu cele intelectuale, nici cu cele manageriale, pentru că ambele lipsesc cu desăvârșire. Țineți cont vă rog de faptul că în 8 ani de mandat, efectiv nu a fost capabil să ducă la bun sfârșit nici măcar un proiect de țară. Nici măcar unul!!! La final de mandat, omul ăsta o să treacă la realizări plimbările cu bicicleta, mersul la schi și la golf”.

„Din punct de vedere diplomatic a reușit marea performanță de a primi o șapcă în schimbul a vreo 2 miliarde de dolari aruncate pe niște avioane pe care Germania a refuzat să le cumpere de la americani pe motiv că sunt prea scumpe. Lasă că românii își permit, la fraieri merge schema, o fi considerat Iohannis! Ținând cont de balanța pierderilor pe care țara noastră le-a suferit în toți acești ani de tranzacții politice dâmbovițene, ficusul ăsta a costat mult România și românii. Singurul lucru bun în toată treaba este că poate reușim să scăpăm mai repede de el.”

Sursa: Ev. Zilei

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri