8.4 C
Constanța
sâmbătă, 2 martie 2024

Chițac, obligat să pună la loc roata de agrement a lui Făgădău!

spot_img

Trebuie citit

Una din marile gafe ale unei conduceri – a unui bloc sau oraș, nu contează – este să ia o decizie greșită și apoi să revină asupra ei. Mai ales dacă a fost luată din răzbunare.

Clica toxică Ovanesian-Chițac (inversarea nu e doar pentru evitarea cacofoniei) și-a început catastrofalul mandat cu niște decizii bizare, luate împotriva unor administrații anterioare. Una a fost a demontării vaporașelor de la intrările în oraș, lucru care s-a dovedit IMPOSIBIL, în primul rând din cauza costurilor, apoi a protestelor (verbale, că nu iese constănțeanul din case), apoi pentru că, pur și simplu, era o hotărâre idioată.

Înainte de asta: la începutul anului 2021, Roata panoramică de la Poarta 1 a fost demontată, întrucât, la momentul respectiv, Primăria Constanța nu a mai prelungit autorizația de funcționare. Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, terenul situat la Poarta 1, „ocupat temporar de roata panoramică, este necesar pentru realizarea organizărilor de șantier pentru proiectele cu fonduri europene ce au ca obiectiv reabilitarea marilor bulevarde și care vor demara în perioada imediat următoare.” Evident, anunțul de atunci al Primăriei nu s-a confirmat, fiind vorba de ceea ce oricum știa tot orașul: roata trebuia evacuată pentru că a fost amplasată de fostul primar, Decebal Făgădău, decizia aparținând fostului city-manager, Felicia Ovanesian.

Răzbunarea a durat până… astăzi, când – de data asta în Portul Tomis – a reapărut demontat obiectivul de agrement. Deci, în afară de executarea – PROST! – a proiectelor demarate și finanțate sub conducerea lui Făgădău, Chițac mai are o treabă: să repare prostiile pe care le-a făcut SINGUR. Din păcate (sau din fericire) nu mai are timp: 6% în sondaje n-ar putea fi surmontate nici de prințesa Diana, dacă ar învia.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri